Hoe maak je een PHP Table gebruiken in plaats van Frames

De PHP taal kunt u maken en het opzetten van een tabel die wordt weergegeven in de browser van de gebruiker. U kunt een actuele iframe met PHP code die een tabel toont vervangen. Deze techniek biedt u de mogelijkheid om dynamische inhoud weer te geven, zodat u niet hoeft te rekenen op een externe pagina binnen de iframe. Een iframe kunt u onder andere externe PHP-pagina. U kunt uw eigen PHP-code om de tabel te maken in plaats van te vertrouwen op een externe pagina te creëren. PHP creëert een dynamische tabel in plaats van een statische tabel in HTML.

instructies

1 Klik rechts op de PHP-bestand dat u wilt gebruiken om de tafel weer te geven. Selecteer 'Openen met' en dubbelklik op het PHP-editor in de lijst van programma's.

2 Verwijder de code die de iframe weergegeven. De volgende code is een iframe statement:

<Iframe commando:

echo "<table>";

echo "<tr>";

echo "<td> tabel informatie </ td>";

echo "</ tr>";

echo "</ table>";

De bovenstaande code drukt een kleine, één rij en kolom tafel. U kunt de tabel uitbreiden om zo veel rijen en kolommen u nodig hebt om de dynamische informatie weer te geven.

4 Sla het bestand op en open het PHP-bestand in een webbrowser. U moet het bestand uploaden naar uw website host provider om de wijzigingen door te gaan wonen op uw website.

Hints

  • U kunt ook JavaScript nemen op de tafel met behulp van het commando "echo".
  • Zorg ervoor dat u eraan denkt om tag de tafel af te sluiten om fouten te vermijden op uw pagina.