Hoe kan ik Sluit een Ethernet-kabel Modem

Een Ethernet-kabel modem transformeert van een kabel signaal in een signaal dat een computer kan gebruiken om toegang te krijgen tot high-speed internet via een Ethernet-poort, wat handig is als uw computer een USB-poort heeft of als de modem is niet USB-compatibel . De installatie van een Ethernet-kabel modem is eenvoudig - zo simpel, in feite, dat je moet hebben de modem na het openen van de doos dat het kwam in contact een paar minuten.

instructies

1 Schakel de computer. Zorg ervoor dat het systeem niet in de slaapstand of stand-by modus.

2 Plaats de kabelmodem en de computer zodat de twee gemakkelijk toegankelijk door elkaar. Een schone werkplek is een goede werkruimte. Je hebt geen draden willen all over the place.

3 Bevestig de kabel draad aan de kabel stopcontact in de muur en de kabelmodem door het verdraaien van de uiteinden met de klok mee totdat ze niet meer kan draaien. Met behulp van je vingers werkt prima, want als je de uiteinden te veel met een gereedschap te scherpen, kunt u ze strippen wanneer u probeert om ze af te krijgen.

4 Steek het uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poorten op de kabelmodem en de computer. Een Ethernet-kabel ziet eruit als een grote telefoonsnoer en de haven ziet eruit als een telefoonaansluiting.

5 Sluit de kabel modem voedingsadapter aan op de kabelmodem en een stopcontact of een serieschakeling en wacht tot alle lichten op de kabel modem aan te komen en te stabiliseren.

6 Start de computer. Wanneer u zich aanmeldt, zal de computer automatisch detecteren dat er nieuwe hardware is geïnstalleerd en het zal vragen dat u de software die het mogelijk maken om te functioneren te installeren.

7 Steek de kabel modem software schijf en een wizard zal verschijnen om u te begeleiden door de installatie van de software. Deze laatste stap moet een paar seconden duren, omdat de computer is alleen het installeren van stuurprogramma's die het systeem om de modem draaien zal helpen. Wanneer de installatiewizard is voltooid, zal het proces van het aansluiten van de Ethernet-kabel modem worden afgewerkt.