Hoe gebruik je LinkedIn aan Opdrachtgever vragen te beantwoorden

LinkedIn is een vooraanstaande bron van netwerken voor professionals over de hele wereld. Het is ook een waardevolle bron voor ondernemers. Uw persoonlijke of zakelijke LinkedIn-profiel kan worden gebruikt om verbinding te maken met klanten, vragen feedback over uw product of dienst en te reageren op vragen van klanten.

instructies

1 Maak contact met de klant op LinkedIn, indien mogelijk. een cliënt toe te voegen als een verbinding betekent dat u gereedschap van LinkedIn gebruiken om haar vragen te beantwoorden. Eenmaal toegevoegd, klikt u op het profiel van de klant en klik op 'verzenden [Naam Connection] a Message. " Typ een onderwerp en tekst in het lichaam van het bericht en klik op 'Bericht verzenden "op de vraag van uw klant te beantwoorden.

2 Meld u aan bij uw LinkedIn-account en klik op "More" aan de bovenkant van de homepage. Klik op "Answers" in het drop-down menu. Dit toont open vragen gesteld door mensen in het LinkedIn-netwerk. Als er genoeg van uw klanten zijn op LinkedIn, kan je hen vragen te stellen over uw product of dienst. Klik op "Nu antwoorden" om een ​​lijst met vragen die een antwoord moet geven. Klik op de titel van de vraag, dan klikt u op 'Antwoord' om een ​​reactie te typen.

3 Delen antwoorden op veelgestelde vragen in uw profiel of via statusupdate. Meld u aan bij uw LinkedIn-profiel en klikt u in de "Deel een Update" box. Veel posten antwoorden op veelgestelde vragen; Deze worden vervolgens uitgezonden naar uw netwerk. Indien u uw LinkedIn-pagina gebruiken om uw bedrijf te promoten, typt u een paar antwoorden op veelgestelde vragen in uw profiel samenvatting.

4 Stuur verbindingen naar een plek waar ze de antwoorden kunnen vinden. Je LinkedIn profiel kunt u links die uw verbindingen kunt klikken plaatsen. Post links naar uw website FAQ-pagina of uw bedrijf blog om mensen een 24/7 bron die vragen beantwoordt over u of uw product of dienst.