Hoe kom je erachter wie draagt ​​de goedkoopste items Toen Prijs winkelen?

Prijs winkelen is een slimme manier om geld te besparen. Het wordt nog belangrijker wanneer u aan te scherpen uw budget. Het internet maakt het eenvoudig om uit te vinden wie draagt ​​de goedkoopste items in een snelle en handige manier. Zonder deze online optie, zou je moeten rennen van winkel naar winkel om de laagste prijzen te vinden. Door het gebruik van de verschillende diensten die tot uw beschikking op het internet om uw voordeel, kunt u ervoor dat u altijd de beste deal.

instructies

1 Gebruik Nextag om te zien welke winkels bieden de goedkoopste prijzen op het item dat u nodig hebt. Wanneer u in de volledige naam, het type product of UPC nummer van het artikel (indien beschikbaar) in het zoekvak typt, ontvangt u een gedetailleerde beschrijving van het product, samen met de prijsstelling citaten. De citaten komen uit een breed scala aan winkels (online en offline) dat hun prijzen online te publiceren.

2 Zoeken naar het product dat u wilt op PriceGrabber om de beste koop, qua prijs te vinden. De geschatte prijzen tonen duidelijk aan een eventueel opgenomen belastingen en het verschepen, zodat u precies weet hoeveel je verschuldigd bent als u ervoor kiest om te kopen van een van de retailers. Ook kunt u kennisnemen van online beoordelingen voor het product uit de resultaten pagina en stel de prijs alerts om u op de hoogte wanneer er een prijs verlaagt.

3 Download de ScanLife product scannen toepassing als u een compatibele Smart telefoon met een ingebouwde camera. Met deze applicatie kun je product UPC barcodes te scannen om online te trekken alle beschikbare prijzen opties. De Smart phone camera scant de barcode net als caissière zou doen, maar het resultaat is een lijst van alle winkels die het product en de bijbehorende prijzen te dragen.