Instellen Hotmail als standaard op Windows 7 in IE8

Instellen Hotmail als standaard op Windows 7 in IE8


Met behulp van Windows Live Hotmail is een handige manier om uw e-mail te beheren, omdat u toegang tot het web-based e-mailservice vanaf elke computer met een internetverbinding en een webbrowser. Als u Microsoft Internet Explorer 8, of IE8, browser-software op een computer met het Microsoft Windows 7 besturingssysteem, kunt u snel toegang tot Hotmail te krijgen door deze als standaard IE8 homepage. Dit opent IE8 op uw Hotmail-account pagina telkens wanneer u de browser te starten.

instructies

1 Lanceer IE8 en ga naar je Windows Live Hotmail-account.

2 Typ uw Windows Live ID en wachtwoord in de betreffende invoervelden. Klik op het selectievakje naast "Laat me ingelogd blijven" om te selecteren en schakel deze optie op uw computer thuis. Laat dit vakje unticked als je toegang hebt tot Hotmail vanaf een openbare computer. Klik op de "Aanmelden" knop.

3 Klik op het pijltje naast de "Thuis" knop aan de rechterkant van de top navigatiemenu.

4 Selecteer 'Add or Change Homepage "uit het drop-down menu.

5 Klik op de radioknop naast "Gebruik van deze webpagina als enige Homepage" of "Voeg deze webpagina naar uw startpagina Tabs." Het kiezen van de tweede optie behoudt uw huidige homepage, maar opent Hotmail als een extra homepagina op een ander tabblad browser. Het kiezen van de eerste optie vervangt uw huidige homepage met Hotmail. Klik op de knop "Ja".

Hints

  • Het selecteren van "Laat me ingelogd blijven" wordt automatisch aanmelden u in voor een beperkte periode. U moet opnieuw aan te melden, en Internet Explorer wordt standaard de inlogpagina als daarom wordt gevraagd door Hotmail.