Het instellen van een Sandbox in VirtualBox

VirtualBox is een gratis softwareprogramma waarmee u te maken en virtuele machines gehost door dezelfde fysieke computer te beheren. Elke virtuele machine kan een ander besturingssysteem draaien, en u kunt configureren en bedienen volledig onafhankelijk van de andere virtuele machines en de gastheer. Deze eigenschap isolatie is de reden waarom elke virtuele machine wordt ook wel een 'sandbox: "het besturingssysteem en de software doen wat ze zouden doen in een aparte fysieke machine, maar ze niet kunnen bereiken en elk ander bestand op de host wijzigen. U kunt het opzetten van een zandbak in VirtualBox draait op uw hostcomputer.

instructies

1 Begin VirtualBox door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad.

2 Start de oprichting van een nieuwe virtuele machine door te klikken op het icoontje "Nieuw" op de taakbalk aan de bovenkant van het venster VirtualBox. Klik op 'Volgende'.

3 Typ een beschrijvende naam van uw keuze voor de nieuwe sandbox in het veld "Naam", selecteer "Windows", zoals het besturingssysteem en "Windows 7", zoals de versie, en klik op 'Volgende'.

4 Klik op "Next" vijf keer om de wizard standaardwaarden te accepteren, en klik vervolgens op "Finish" twee keer, een keer om de creatie af te ronden, dan weer om uw keuzes te bevestigen. Op dat moment zal VirtualBox hebt gemaakt en het opzetten van een nieuwe zandbak.