Hoe kan ik vrienden toevoegen aan Game Apps op Facebook

Hoe kan ik vrienden toevoegen aan Game Apps op Facebook


In aanvulling op alle andere functies op Facebook, de website kunt u ook een aantal games te spelen. Ontwikkelaars toepassingen die u kunt installeren op uw profiel en spelen met je vrienden. Sommige van deze games hebben enorme hits die uiteindelijk begon te overbruggen tussen de platformen, zoals worden "Farmville." Op hun hart hoewel, Facebook games zijn sociaal, dus je moet weten hoe je je vrienden erbij te betrekken, om te genieten van hen om hun volledige potentieel.

instructies

1 Installeer een spel dat je wilt spelen. Volg je vrienden newsfeeds, of kijk op hun muur en zien of ze geen games die je geïnteresseerd bent spelen. Voeg de applicatie naar je Facebook-profiel wanneer je een spel dat je wilt spelen.

2 Nodig de vrienden die u wilt toevoegen aan het spel, zodra je in eerste instantie hebt toegevoegd aan uw profiel. Sommige spellen geven u de mogelijkheid om andere vrienden de vakken van de vrienden die je wilt uitnodigen en voeg een persoonlijk bericht aan de uitnodiging uit te nodigen op Facebook om het spel met je spelen, dus kijk - als je ze wilt verder aan te moedigen om te accepteren de uit te nodigen.

3 Het openstellen van de game applicatie. De meeste games zullen een controle aan de bovenkant van het spel scherm waar je buren kunt toevoegen, of iets dergelijks hebben. Klik op deze knop om te beginnen met het spelen van het spel met je vrienden die al hebben de applicatie geïnstalleerd.

4 Klik op de "Nodig vrienden" of een vergelijkbare knop in de game-interface, als je nieuwe vrienden hebt toegevoegd aan je Facebook-profiel. Aangezien u niet in staat om hen uit te nodigen zou zijn geweest toen u begon te spelen, handmatig nieuwe vrienden uitnodigen, als je ze te maken.

5 Vind nieuwe vrienden door het plaatsen in forums of in openbare ruimten, die u op zoek naar nieuwe vrienden om een ​​spel te spelen. 'Farmville', bijvoorbeeld, heeft een forum waar mensen op zoek naar nieuwe buren kunt plaatsen, om te proberen en te groeien hun vrienden voor het spel.