Hoe maak je een website Mirror

Hoe maak je een website spiegel. Als je ooit software hebt gedownload van ergens als cNet.com of een andere software download site, hebt u waarschijnlijk gevraagd om de dichtstbijzijnde mirror site om uw locatie te selecteren. Een spiegel is een exacte kopie van een website die op een andere server. De site kan worden gespiegeld om het verkeer te verminderen bij de belangrijkste plaats, of worden gebruikt als back-up site in het geval er een probleem is met de belangrijkste site. U kunt zelfs spiegelen een website op uw computer thuis. Hier is hoe.

instructies

Spiegel een website op uw computer thuis

1 Download een applicatie die kopieert een hele website met één klik. Er zijn links naar een aantal in het vak middelen van dit artikel.

2 Installeer de toepassing op uw computer.

3 Volg de instructies om alle bestanden te downloaden van de website die u wilt spiegelen.

4 Je hebt nu een volledige kopie van de website op uw computer. Je kunt eenvoudig bladeren uit uw bureaublad door te klikken op "File" en vervolgens "Open" in een webbrowser.

Spiegel van een website op een andere server

5 Open uw FTP-client.

6 Verbinding maken met de server waar u wilt uw spiegel te plaatsen.

7 Upload de volledige map voor de website die u hebt gedownload naar uw server.

8 U kunt nu toegang tot de gespiegelde website met "http: // uw url.com/folder naam."

9 Optioneel: Verwijder de map website van uw computer.

Als u toegang tot de originele website via FTP

10 Het is nog makkelijker als je FTP toegang tot de hele website die u wilt spiegelen. U hoeft niet om de bestanden te downloaden naar uw computer.

11 Open uw FTP-client.

12 Maak verbinding met de server met de bestanden die u wilt spiegelen.

13 Verbinding met de server waar u naar de website te spiegelen.

14 Sleep de hoofdmap van de server waar de bestanden voor de originele website bevinden zich op de tweede server.

15 Wacht tot de bestanden al worden overgedragen.

Hints

  • Als u een site voor een ander dan het archiveren zij redenen bent spiegelen, moet u deze regelmatig bij. Unix / Linux bevat een utility genaamd rsync waarmee u bestanden te synchroniseren tussen servers zonder dat de hele set van bestanden opnieuw downloaden en uploaden. Het krijgt alleen de bestanden die anders zijn.
  • Als uw website is op een Unix / Linux-server, kunt u het opzetten van een cron taak om rsync automatisch elke dag gebruiken om de website bestanden bij te werken.
  • Sommige websites aan te moedigen mirroring en hebben scripts en hulpprogramma's opgezet, zodat u hun sites gemakkelijk kunt spiegelen. Controleer om te zien of de site die u wilt al spiegelen een script heeft opgezet voor spiegelen.
  • Dynamische websites die PHP of Javascript gebruiken om nieuwe pagina's te genereren kan het moeilijk zijn om te downloaden met behulp van een website downloader.
  • Zorg ervoor dat u voldoende ruimte op uw computer om alle bestanden op te slaan voor het web site die u spiegelen.