Hoe maak je een VLK Voeg toe aan Windows XP Home

Microsoft verkoopt volume licentiesleutels (VLK) voor Windows XP Home en andere software aan bedrijven en organisaties die hen in staat stelt om een ​​enkele installatie-toets gebruiken om meerdere installaties uit te voeren. Volume licentie sleutels organisaties in staat stellen om geld te besparen door feitelijke kopieën niet de aankoop in bulk van de software. De aanschaf van een volume license key van Microsoft kunnen ook zorgen voor extra software-ondersteuning. Microsoft verstrekt Windows XP Home als de eenvoudigste versie van XP verkocht voor retail-gebruikers.

instructies

1 Klik op 'Start' en klik op 'Alle programma's. " Open de map "Accessoires" en klik op "System Tools." Klik op de optie voor "Systeemherstel."

2 Klik op "Create Point Restore" en klik op 'Volgende'. Op het volgende scherm klikt u op "Create." Klik op "Sluiten" na de oprichting van een systeem herstelpunt voltooid. Maak altijd een herstelpunt voordat u wijzigingen aanbrengt aan de Windows-installatie, voor het geval dat de veranderingen corrupte de installatie of andere bestanden. U kunt het herstelpunt gebruiken om ongewenste wijzigingen op uw computer ongedaan te maken en het herstel van Windows naar een eerdere staat.

3 Download de Windows Product Key Update Tool (zie referentie 1). Klik op 'Uitvoeren' in het dialoogvenster dat verschijnt.

4 Typ uw volume licentiesleutel in de vakjes en klik op 'Volgende'.

5 Vink het vakje "Nu opnieuw opstarten" en klik op "Finish" om het proces van het toevoegen van de nieuwe sleutel te voltooien. Laat je computer opnieuw op te starten.

6 Klik op "Start", selecteer "Alle programma's", opent u de map "Accessoires" en klik op "System Tools." Klik op "Activeren Windows" te activeren met behulp van uw nieuw ingevoerde volume license key.

Hints

  • Zorg ervoor dat u alleen gebruik maken van een legitieme versie van Windows XP Home volume license key om een ​​juridische en volledig ondersteunde versie van Windows hebben.