Problemen met de Microsoft Wireless Mouse 8000

Problemen met de Microsoft Wireless Mouse 8000


Microsoft maakt een breed scala van draadloze muis-apparaten, waaronder de Microsoft Wireless Laser Mouse 8000. Deze muis maakt draadloos verbinding met een computer met behulp van Bluetooth-technologie. Het is misschien niet compatibel met alle versies van Windows zijn. Als u geen verbinding met uw muis op een Windows Vista machine, moet u compatibele drivers te installeren

instructies

1 Controleer of de muis is compatibel met uw versie van Windows. Bezoek de "Windows Compatibility" pagina op de website van Microsoft om de compatibiliteit te controleren.

2 Download de juiste driver van de Microsoft-website en de driver in Windows XP compatibiliteitsmodus installeren.

3 Klik met de rechtermuisknop op het installatiebestand van het stuurprogramma en kies 'Eigenschappen'. In het tabblad Compatibiliteit, kies "Windows XP Service Pack 2" als de optie voor het uitvoeren in de compatibiliteitsmodus. Klik op "Apply" en vervolgens op "OK."

4 Selecteer "Dit programma als Administrator" van het Privilege Level sectie. Klik op 'OK'.

5 Voer het setup-bestand en wacht tot de drivers te installeren. Dit moet uw problemen met de Microsoft Wireless Mouse 8000 te corrigeren.

Hints

  • Controleer altijd de batterijen in uw draadloze apparaat voor het uitvoeren van geavanceerde stappen voor probleemoplossing.