Hoe kan ik een Dell Laptop Backspace Key Fix

Onder de toets "Backspace" op een Dell laptop is een rubberen stop en een voorschot. Wanneer een gebruiker de toets "Backspace" drukt, de rubber stop dwingt de sleutel terug in zijn oorspronkelijke positie. De houder, die wordt geleverd in de vorm van een schaar ondersteuning bar, of plastic schaar voorjaar, stelt de toets "Backspace" op zijn plaats. Als de sleutel is gevallen van het toetsenbord, kunt u snel de sleutel op te lossen door snapping de keycap weer op de houder.

instructies

1 Controleer de sleuf waarin de toets "Backspace" ooit was aangesloten om te bepalen welke provisie de laptop gebruikt.

2 Spray het gebied met perslucht om stof en vuil te verwijderen. Veeg het gebied met een vochtige, antistatische doek om resten van het oppervlak van de sleuf te verwijderen. Verwijder alle residuen van de "Backspace" toets die ook.

3 Line up de inkepingen aan de achterzijde van de toets die met de schaar lente of schaar steunbalk. Plaats de sleutel bovenop de lente of steunbalk.

4 Druk de toets "Backspace" totdat de sleutel vastklikt. U kan nodig zijn om iets te herpositioneren op de toets als het niet lukt om verbinding te maken met de houder.

5 Open een teksteditor, invoer van willekeurige tekst en druk herhaaldelijk op de toets "Backspace" om te bevestigen dat de sleutel is bevestigd.

Hints

  • Als de schaar steunbalk of plastic schaar voorjaar uit de gleuf komen, plaatst u de onderste helft van de steunbalk of lente in uitsparingen aan de onderkant rail en plaats de bovenste helft van de steunbalk of lente in de uitsparingen op de bovenste rail . U kunt een pincet of een kleine platte schroevendraaier nodig om de houder vastklikt.
  • Je moet kunnen de steunbalk en schaar veer in een verhoogde positie plaatsen van de houders in het toetsenbord slot gezet.
  • Sommige Dell laptops lijn van het toetsenbord slot met een slanke, metalen staaf, boven of onder de retainer gevonden. Als dit stuk komt, plaatst u beide uiteinden van de bar in de uitsparingen aan de uiteinden van de sleuf.