Hoe kan ik een Lexmark Fix

Hoe kan ik een Lexmark Fix


Als uw Lexmark inkjet of laser printer is grillig afdrukken, afdrukken onjuiste kleuren of helemaal niet werkt, hoeft u niet nodig om het toestel terug te vinden of een service center voor een reparatie onmiddellijk. Er zijn een aantal eenvoudige stappen voor probleemoplossing die u kunt volgen thuis om de printer op uw eigen op te lossen.

instructies

1 Controleer of de printer AC-adapter goed is aangesloten op een stopcontact en de USB-kabel is aangesloten op de USB-poort van uw computer. Probeer de AC-adapter in een ander stopcontact, voor het geval dat uw stopcontact is gestopt met werken of probeer een andere USB-kabel in het geval dat het slecht is gegaan. Pop open de bovenklep van de printer en controleer of er papier in is vastgelopen en moet fysiek worden verwijderd.

2 Open de plastic kap over de inkt cartridges of laser toner en trek ze uit. Controleer de richting van de inkt of toner. Vervang ze ervoor zorgen dat ze goed zijn geïnstalleerd. Snap de plastic kap weer op zijn plaats.

3 Lees de informatie op het LCD-scherm dat de status van de printer toont als u een Lexmark laser printer. Controleer om te zien of er een specifieke foutmelding wordt weergegeven en raadpleeg uw handleiding om te zien welke stappen kunnen worden genomen om het probleem op te lossen. Neem de printer een Lexmark servicecentrum of aankoop van uw eigen onderhoud kit en vervang de printkop als u de foutmelding "Error 80 Onderhoud gepland" te zien (zie bronnen hieronder). Verwijder en de terugkeer van de toner cartridge als je de foutmelding "Error 20." Vervang de cartridge helemaal als je de foutmelding "Error 31", die een defecte cartridge aangeeft te zien.

4 Energie voor je computer uit en vervolgens weer aan. Poging om het document opnieuw af te drukken in het geval dat uw computer gestopt met het herkennen van tijdelijk uw printer. Klik op "Start" op de taakbalk en vervolgens toegang tot het Control Panel. Kies de optie "Remove Programs." Verwijder de Lexmark software geïnstalleerd wanneer u voor het eerst het opzetten van je printer. Zoek de cd of diskette die bij uw printer is geleverd en zet het in je computer. Volg de instructies op het scherm om opnieuw te installeren van de software.

5 Toegang tot het Configuratiescherm weer. Klik op "Printers". Controleer of de Lexmark printer is in de lijst met beschikbare printers. Klik op "Een printer toevoegen" als uw printer niet is komen opdagen. Volg de instructies om uw printer toe te voegen. Ga terug naar het Configuratiescherm en klik op "Devices." Klik op het plus-teken naast "Printer" en klik met de rechtermuisknop op de naam van uw printer. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Drivers." Download de nieuwe software als een meer up-to-date stuurprogramma beschikbaar is.

6 Open de Lexmark printersoftware door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of het navigeren naar het door de startbalk. Klik op de optie om een ​​test uitlijningspagina af te drukken om ervoor te zorgen dat uw printer nu goed werkt.