Hoe maak je een mailing lijst met behulp van Excel Maak

Hoe maak je een mailing lijst met behulp van Excel Maak


Microsoft Excel is een software die gebruikers in staat stelt om mailinglijsten te creëren met een minimum aan ervaring. Deze spreadsheet-applicatie heeft ook andere handige functies, zoals het maken van data lijsten, grafieken en formulieren. De mailinglijsten kan worden bijgewerkt of nieuwe kunnen worden toegevoegd na het maken van de lijst. Deze software kan u helpen om tijd te besparen door simpelweg het creëren van een massale hoeveelheid mailing lists, in plaats van ze op te schrijven met de hand. Veel kleine bedrijven vinden dat dit een waardevol instrument zijn.

instructies

Hoe maak je een mailing lijst met behulp van Excel Maak

1 Klik op de "Start" knop, gelegen aan de linkerbenedenhoek van de taakbalk. Ga naar "Alle programma's" selecteer, en klik op "Microsoft Office" en vervolgens "Microsoft Excel." Een nieuwe, lege spreadsheet zal openen in Excel.

2 Voer gegevens in elk veld, in de orde van voornaam, naam, adres, woonplaats, land, de staat en postcode. Na het typen in elke cel, druk op de "Tab" om naar de volgende cel. Typ bijvoorbeeld de eerste naam in cel A1 en druk op de toets "Tab" naar cel B1, typ de achternaam. Ga verder in dezelfde volgorde, totdat u klaar bent. Sla uw werk, de overgang naar de volgende stap.

3 Open Microsoft Office Word en kies de sjabloon die u wilt gebruiken voor uw mailing labels. Klik op het tabblad "Mailings", "Start Mail Merge" dan, "Step by Step Wizard Afdruk samenvoegen." De "Mail Merge Wizard" verschijnt.

4 Selecteer uw keuze van het type document, dan "Next" om verder te gaan. Klik op "Gebruik en bestaande ',' Bladeren ',' Open ',' Selecteer Sheet" en vervolgens op "OK." Selecteer en klik op "Groet Line." Geef je mening over alles om ervoor te zorgen dat u tevreden bent, klik op "Samenvoeging voltooien."

Hints

  • Druk op de Ctrl + Pijl-meer naar het volgende gedeelte van de tekst.
  • Sla uw werk regelmatig door de Ctrl + de S-toets ingedrukt te houden.