Hoe maak je een String Break Into Substrings in Java

De "substring" functie Java kunt u een deel van een string op te halen en de nieuwe waarde toe te wijzen aan een andere variabele. Deze functie is handig wanneer u een deel van een string te halen en gebruik maken van de waarde van andere berekeningen in de code. Om de functie "substring" te gebruiken, hebt u de startpositie van de snaar die u wilt uitsnijden en geef het einde positie waar u wilt dat de functie om de opvraging van de string te stoppen opgeven.

instructies

1 Rechtsklik op het Java-bestand waarin u de substring functie uit te voeren. Klik op "Openen met" en klik op uw Java-editor.

2 Maak een string variabele, als je niet al een tekst die u wilt gebruiken in de substring functie. De volgende code maakt een string in Java:

snaar mystring = "Mijn String";

3 Maak een string variabele om de substring bevatten. De volgende code maakt een string voor uw substring:

snaar mysubstring = "";

4 Voer de substring functie op de belangrijkste snaar gemaakt in stap twee. De volgende code haalt "Mijn" van de oorspronkelijke string:

mysubstring = mystring.substring (0, 1);

Het eerste teken in de reeks begint bij de "0" index. In dit voorbeeld wordt de tekenreeks tekens van stand 0 tot stand 1 gekopieerd, dat is de "My" text van de string.