Hoe kan ik MP3 File Properties bewerken

Hoe kan ik MP3 File Properties bewerken


Een MP3-bestand is een audio-bestandsformaat dat gebruikt wordt op PC en Macintosh-computers als in MP3-spelers. Het maakt het mogelijk bestanden te klein in omvang te zijn zonder de geluidskwaliteit van de nummers en andere audio. Een kenmerk van MP3's is de mogelijkheid om de eigenschappen van elk bestand te bewerken om informatie zoals titel van het nummer, album en artiest en zelfs teksten op te slaan.

instructies

1 Open Windows Media Player op dezelfde computer dat het de MP3-bestanden die u wilt bewerken.

2 Langs de bovenste menubalk van Media Player klik op "Library" en het zal brengen uw muziekbibliotheek in het venster. Dit is waar al uw nummers worden getoond, zodat u ze individueel of in bulk bewerken.

3 Als uw nummers niet verschijnen, dan is dat omdat je nodig hebt om ze handmatig importeren. Onder de "Library" knop langs de bovenste menubalk is er een kleine driehoek die als erop wordt geklikt brengt een drop-down menu box. Klik op deze knop en in het menu dat verschijnt, klikt u op 'Voeg toe aan bibliotheek. "

4 De 'Voeg toe aan bibliotheek "box zal verschijnen, waarin u kunt selecteren en mappen die MP3-bestanden bevatten toe te voegen. Voeg alle mappen die MP3's die u wilt bewerken bevatten. Als u klaar bent, klikt u op "OK." Dit zal uw MP3-bestanden te importeren in de Media Player-bibliotheek te bewerken.

5 Terug in de bibliotheek venster met uw MP3's nu geïmporteerd, selecteert u de song of songs die bestand eigenschappen die u wilt bewerken. Met de nummers geselecteerd, klik met de rechtermuisknop, en in het menu dat verschijnt, klikt u op "Advanced Tag Editor."

6 Dit brengt het bestand eigenschappen te bewerken venster. Hier kunt u elke bewerkbare aspect van het MP3-bestand te wijzigen. U kunt songtitels, artiest en album namen, genres, teksten en talloze andere opties toe te wijzen. Verander eenvoudig de individuele stukjes informatie die u wilt bewerken, in te typen wat je wilt dat specifieke gebied te veranderen. Als u klaar bent, klikt u op "OK" en het programma wordt automatisch bijgewerkt eigenschappen van het bestand op die geselecteerde MP3's.

7 Als u tevreden bent met uw wijzigingen, kunt u het programma afsluit. Omdat het bestand eigenschappen binnen elk MP3-bestand zelf zijn opgeslagen, worden de wijzigingen die u gemaakt over te dragen met de MP3 op een willekeurig programma, MP3-speler of computer die u de bestanden te verplaatsen in de toekomst.

Hints

  • Als u niet wilt de gratis Windows Media Player gebruikt, zijn er verschillende andere programma's die er zijn ontworpen om u te helpen MP3-bestand te bewerken. Sommige van deze zijn gratis en andere niet; bieden allemaal verschillende methoden van wezen vervullen van hetzelfde.