Hoe maak je een draadloze verbinding met NetStumbler controleren

Als je begint met het gebruik van een draadloze verbinding voor uw netwerk nodig heeft, u wilt toegang tot de tools die kunnen helpen bij het vaststellen van een sterke verbinding signaal. Op de NetStumbler site kun je gratis software die controleert en lokaliseert verschillende draadloze verbindingen binnen uw gebied te downloaden.

instructies

1 Installeer de NetStumbler software op uw computer. U kunt de software op de NetStumbler gratis website te vinden. Voordat u de software te downloaden, lees de systeemspecificaties en de release.

2 Ren NetStumbler uw draadloze kaart beschikbaar. De software gebruikt deze informatie om nabijheid en beschikbaarheid van draadloze verbindingen te bepalen. Als u een "No Wireless Card gedetecteerd" bericht ontvangt, kan dit betekenen dat de kaart niet wordt ondersteund.

3 Druk op de scan knop om te controleren of er draadloze verbindingen. Na de scan, zal NetStumbler een lijst van access points terug te keren. Als een bekende toegangspunt niet wordt teruggegeven in de resultaten, dan is het een gesloten punt.

4 Selecteer "Auto Reconfigure 'in het menu van de software. U kunt deze functie gebruiken om NetStumbler om uw instellingen opnieuw in te stellen, zodat u altijd toegang tot verschillende draadloze verbindingen, ongeacht wat de SSID.

Hints

  • Als een access point wordt vermeld als gesloten is, dan moet je de SSID van de router te kennen om verbinding te maken. Hoogst waarschijnlijk zal een gesloten draadloze verbinding niet te zien in de geretourneerde resultaten uit NetStumbler.
  • Voordat u NetStumbler lopen, controleer dan de instellingen van het draadloze verbinding op uw computer. U wilt uw draadloze kaart aan te sluiten op een router, niet een met een specifieke SSID.