Hoe handmatig beheren nummers op je iPod

Hoe handmatig beheren nummers op je iPod


Wanneer uw iPod aan te sluiten op iTunes, de standaardinstellingen te synchroniseren alle geselecteerde artiesten, albums en afspeellijsten naar uw apparaat. Als uw iPod genoeg ruimte voor al uw nummers heeft, of als u liever afzonderlijke nummers en afspeellijsten te synchroniseren, kunt u ervoor kiezen om uw iPod handmatig te beheren. De handmatige instellingen van toepassing op alle van uw iPod media, en laat u slepen en neerzetten items om je iPod in iTunes.

instructies

1 Gebruik sync-kabel van je iPod naar je iPod aan te sluiten op uw computer. Open iTunes en klik op uw iPod naam onder "Apparaten" in het linker hand. Klik op het vakje naast 'Muziek en video's handmatig beheren "onder" Opties "op het scherm van de iPod" Samenvatting ". Klik op de knop "Toepassen" om de nieuwe instelling toe te passen.

2 Klik op "Music" onder "Library" in het linker hand. Sleep nummers uit de lijst met nummers op het pictogram van uw iPod. Klik op een naam voor de afspeellijst onder "Afspeellijsten" en sleep de afspeellijst om het pictogram van uw iPod toe te voegen aan uw apparaat.

3 Klik op de pijl naast uw naam van iPod's en klik op 'Music.' Rechtermuisknop op een nummer dat u wilt van uw iPod wilt verwijderen en selecteer "Verwijderen." Klik op 'Verwijderen' om te bevestigen dat u het nummer van uw iPod te verwijderen. Dit betekent niet permanent het nummer verwijderen uit uw iTunes-bibliotheek.