Hoe maak je een laptop van een 12V Supply Run

De meeste laptops worden geleverd met een adapter ontwikkeld om 120V stroom te verwerken. In de meeste huishoudens en bedrijven is dit acceptabel. In auto's, boten en andere mobiele gebieden, maar het kan moeilijk zijn om een ​​120V krachtbron vinden. Gelukkig zal een omvormer kunt u de uitgangsspanning van een beschikbare 12V bron te stimuleren, waardoor het uw laptop computer draaien.

instructies

1 Bepaal het energieverbruik van uw laptop. Dit moet worden afgedrukt op de macht van de laptop blok naast het woord "Input."

2 Koop een 12V-to-120V omvormer die kan voldoen aan de eisen voor het gebruik van uw laptop. Bijvoorbeeld, als de input van uw laptop leest "120V 65W" dan zul je een omvormer die in staat is het blussen van ten minste 65 watt bij 120 volt is nodig.

3 Sluit de omvormer aan uw voeding. De meeste kleine omvormers zijn uitgerust met een sigarettenaansteker stekker. Dit kan direct in de sigarettenaansteker in een voertuig worden aangesloten. Als uw voeding een sigarettenaansteker stijl aansluiting heeft, kunt u een aansluiting bij de meeste elektronica winkels kopen.

4 Sluit uw laptop voeding van de omvormer. Zet uw laptop.

Hints

  • Als u uw 12V voeding voor andere dingen, zoals het starten van een auto te gebruiken, zorg ervoor dat je niet het aanbod afvoer met uw laptop.