Hoe te Hook Up Sound een Optoma Projector

Hoe te Hook Up Sound een Optoma Projector


Optoma produceert een lijn van projectoren voor game gebruik die een self-contained audio-systeem waarmee je geluid toe te voegen aan uw game-playing ervaring te bieden op de markt gebracht. Met behulp van RCA-aansluitingen, kunt u het geluid rechtstreeks vanaf uw videobron te koppelen aan uw projector, het leveren van stereo geluid om mee te gaan met de grote geprojecteerde beeld mogelijkheden. Met de juiste externe apparatuur, kunt u geluidskwaliteit voor uw Optoma projector geleverd.

instructies

1 Zoek de RCA audio-uitgangen op uw geluidsbron apparaat. Er zijn twee, een linker uitgang en een rechter uitgang, die in combinatie zorgen voor stereogeluid voor uw projector.

2 Sluit een RCA-kabel in de linker uitgang van de geluidsbron apparaat, dan sluit u een tweede kabel aan op de juiste uitgang.

3 Run de twee kabels aan de achterzijde van de projector wanneer de invoer / uitvoerpoorten liggen. Steek de kabel van de linker uitgang in de linker RCA audio-ingang aan de achterkant van de projector, en sluit de rechter uitgang kabel in de juiste audio-ingang.

4 Sluit een hoofdtelefoon of luidsprekers met een 3,5 mm mini-jack-aansluiting op de audio-uitgang aan de achterkant van de projector. Bij gebruik van luidsprekers, zorg ervoor dat ze versterkt.

5 Schakel de projector, de geluidsbron en de luidsprekers. Selecteer de RCA-uitgangen van de audio-uitgangen voor de geluidsbron, en dan beginnen de audio. Voor een DVD of Blu-ray-speler, gaat het meestal het plaatsen van de video, voor een gaming console, start de console. Het geluid van de geluidsbron zal nu spelen via de hoofdtelefoon of luidsprekers die op de achterkant van de projector.