How to Get Plug-ins voor SketchUp

Lokaliseren van plug-ins voor Google's 3-D ontwerp-programma SketchUp kan een uitdaging - maar vanwege de overvloed van plug-ins, niet de schaarste. Het kiezen van een dergelijke ruime lijst vereist dat je bedenkt precies wat functies die u wilt dat de plug-in te hebben. Het schrijven van een lijst van deze functies is een praktische manier om het begin van uw plug-in search. Zodra je dat doet maak een korte lijst van plug-ins te krijgen, het downloaden en installeren van een plug-in zal u bekend te voelen, als je ooit een plug-in hebt geïnstalleerd voor een web browser of een andere toepassing.

instructies

1 Noteer een lijst van functies en voordelen die u wilt dat de plug-in te hebben of te verstrekken. Zo kan je schrijft: "Ik heb een rendering plug-in met deze functies: het is gratis en open source, is boven versie 1.5, en heeft een support forum."

2 Navigeer met je webbrowser naar een site beschrijven van een lijst van SketchUp plug-ins. Dergelijke sites kan Google pagina met onder andere een beschrijving van plug-ins; de SketchUcation pagina voor plug-ins; of de CAD Addict website. De SketchUcation site is een verzameling van fora gewijd aan het opleiden van SketchUp gebruikers over hun aanvraag. De forums zijn die met deze titels 'Gallery', 'Forum Developer's "en" Resources. " De CAD Addict site is de blog van architect Martí Broquetas, die zijn blog besteedt aan nieuws en middelen in verband met software voor de architectuur, engineering en constructie-industrie.

3 Lees de plug-in categorieën op ten minste één van de sites die u bezocht in de vorige stap. Zoek de kop die overeenkomt met het belangrijkste punt op de lijst van de functies die u schreef in stap 1. Bijvoorbeeld, als u hoogste criterium voor de plug-in bent, is dat het maakt SketchUp scenes, op zoek naar een "Render" rubriek. Op de Google plug-in pagina, dan heb je twee rubrieken genaamd vinden "Fotorealistische Rendering." Een rubriek voorwoorden een lijst met plug-ins die werken binnen SketchUp. De andere post voorwoorden plug-ins die werken buiten SketchUp.

4 Lees de beschrijving van elke plug-in in de rubriek u genavigeerd tot u een plug-in te voldoen aan de overige criteria op de lijst die u schreef in stap 1. Bijvoorbeeld vinden jullie dat plug-in te lezen "Kerkythea" is gratis, open bron en dat de huidige versie is 2.8.

5 Volg de aanwijzingen op de pagina beschrijven van de plug-in voor een download link te lokaliseren. Controleer of de link die u eindigt met het .rb bestandsextensie, die een script geschreven in de programmeertaal Ruby geeft te vinden.

6 Klik op de link van de plug-in om te beginnen met het downloaden van de plug-in op uw pc. Wanneer uw browser bericht verschijnt de vraag welke map op de pc die u wilt om het bestand op te slaan, naar de map "Plug-ins" onder folder SketchUp installatie van uw pc. Het is bijvoorbeeld mogelijk de installatiemap zijn "C: \ Program Files \ Google \ SketchUp."

7 Lees de documentatie die het gedownloade bestand om te bepalen onder welke SketchUp het menu van de plug-in zal verschijnen begeleid.

8 Verlaat SketchUp als het moment draait.

9 Restart SketchUp, dan klikt u in het menu dat Stap 7 toegaf aan de bevelen van de plug-in te vinden.