Hoe importeer ik mijn E-mail van Outlook naar Outlook Express?

Microsoft Outlook helpt u uw agenda, contactpersonen, taken en e-mail te beheren. Wat als u alleen wilt gebruiken voor e-mail en niet gebruik maken van alle andere toeters en bellen? Microsoft's mindere versie van Outlook, Outlook Express, is gewoon de tool. U kunt uw e-mail met Outlook Express, beheren, zonder alle heisa.

Voorbereidingen voor het importeren

Als u de overstap te maken, wilt u waarschijnlijk de e-mails in Outlook ontvangen te houden. De eenvoudigste manier om dit te doen is om ze te verplaatsen in Outlook Express. Gebruik Windows Verkenner om het pad naar de map waar uw e-mails worden opgeslagen vinden; Dit zal het gemakkelijker maken later om ze te vinden zonder dat u zo veel te navigeren. U vindt hier ook het pad naar deze map vermeld onder Extra / Accountinstellingen / Data Files.

gegevens importeren

Zorg ervoor dat Outlook is gesloten. Open Outlook Express en klik op Bestand, Importeren, Berichten. Het venster Importeren wordt geopend. Selecteer Microsoft Outlook uit de lijst en klik op Volgende. Dit zal de Import tool die type bestand dat u importeert vertellen. In het volgende venster is het kiezen venster Profiel. Selecteer het profiel dat u gebruikt om uw e-mail. Als u meerdere profielen, moet u importeren meer dan een keer lopen, en je kan nodig zijn om het standaard profiel te selecteren. Selecteer de naam van de map die u downloaden van de e-mails van, zoals Postvak IN, Verzonden, Outbox of andere mappen die u hebt gemaakt op te slaan en het organiseren van uw e-mails. U kunt houdt u de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u afzonderlijke mappen selecteren. Alle mappen zullen ze allemaal te selecteren. Nadat u de mappen te selecteren, klikt u op Volgende. Dit zal beginnen met het importeren van uw e-mails van Outlook naar Outlook Express. Selecteer Voltooien wanneer het proces is voltooid. Ga naar je mailboxen in Outlook Express. Je moet de ingevoerde e-mails vermeld zien.

Bekende valkuilen

Als u nog niet uw oude e-mails, zorg ervoor dat u het juiste profiel naam gekozen. Zorg er ook voor u een map die e-mails in het heeft geselecteerd. Als je in meer technische problemen lopen, ga dan naar de website van Microsoft op www.microsoft.com, die een overvloed aan artikelen gemeenschappelijke problemen heeft.