Hoe kan ik een factuur in Zen Cart Maak

Hoe kan ik een factuur in Zen Cart Maak


Zen Cart is een gratis, zeer aanpasbare open source software is ontworpen voor het bouwen en beheren van e-commerce winkels. Het werd ontwikkeld om niet-programmeurs om hun eigen content via een gebruiksvriendelijke administratieve back-end interface te beheren. Gebruikers kunnen toevoegen, bewerken en producten, prijzen en categorieën verwijderen, maken statische pagina's, rapporten en zetten hun betaling en verzending voorwaarden. Voor administratieve doeleinden, Zen Cart heeft een gemakkelijke functie waarmee beheerders de bestelling van de klant facturen af ​​te drukken voor hun administratie.

instructies

1 Meld u aan bij uw winkel back-end control panel met behulp van de administratieve gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Bekijk uw bestellingen. Plaats uw cursor over de optie 'Klanten' in het horizontale menu aan de bovenkant van uw administratieve controle paneel en klik op "Orders."

3 Selecteer de bestelling waarvoor u een factuur af te drukken. Scroll naar beneden door de lijst van de orders tot je de gewenste volgorde te vinden. Klik er eenmaal op om deze te markeren. Een sub-menu zal verschijnen op de rechterkant van het scherm voor die volgorde.

4 Klik op de "Factuur" knop aan de rechterkant menu. Een pop-up venster verschijnt met de volledige factuur klaar om af te drukken voor uw administratie. U kunt het afdrukken door rechts te klikken ergens in de factuur en het selecteren "Print", dan volgens de instructies op het scherm.

Hints

  • Pas uw factuur door het vervangen van de Zen Cart logo met het logo van uw winkel. Dit beeld kan worden gevonden in de "Images" sub-directory van je admin directory op uw webserver.
  • U kunt ook afdrukken van een professioneel ogende pakbon bij de bestelling van uw klant op hetzelfde scherm van waaruit u een factuur afgedrukt op te nemen.