Hoe maak je een HP Compaq NC6120 Reset

De HP Compaq NC6120 is een beëindigde notebook computer die met Windows XP werd geïnstalleerd als besturingssysteem. Resetten NC6120 helpt je de controle over de computer terug te krijgen moet het niet meer reageert. Alle computers af en toe problemen met de software ernstig genoeg tegenkomen voor de controles te bevriezen, het voorkomen van een conventionele uitschakeling. Er zijn verschillende manieren om het opnieuw instellen van uw NC6120, afhankelijk van hoeveel controle je hebt over de computer.

instructies

1 Houd "CTRL", "ALT" en "DEL" als de computer reageert op het toetsenbord en de muis-ingang. Verschillende opties verschijnen op het scherm. Klik op "Afsluiten" en vervolgens "Turn Off." De computer zal worden uitgeschakeld, het sluiten van alle geopende toepassingen, en uit te schakelen. Wacht minstens 60 seconden en druk op de "Power / Standby" knop boven de toets "Esc". De computer zal opstarten als normaal.

2 Houd de "Power / Standby" knop vijf seconden als het toetsenbord en de muis stoppen met werken en u geen Stap 1. De computer schakelt uit te voltooien. Wacht minstens 60 seconden en druk op de "Power / Standby" knop een tweede keer. De computer zal opstarten als normaal.

3 Koppel het netsnoer, sluit het scherm en flip-over de computer, zodat het scharnier naar u toe als de stappen 1 en 2 zijn niet effectief. Schuif beide Accuvergrendelingen naar rechts en trek de accu uit de computer. De computer zal onmiddellijk worden uitgeschakeld. Wacht ten minste 60 seconden, en schuif de batterij weer op zijn plaats. Sluit het netsnoer en druk op de "Power / Standby" knop. De computer start normaal.

Hints

  • Elke opgeslagen werk gaat verloren tijdens een reset procedure.