Hoe om te upgraden naar Windows NT 5.01

De NT-reeks van het Microsoft Windows-suite van besturingssystemen is een lange bibliotheek van releases van Windows NT 3.0 naar Windows 7. De "NT" naamgeving was gedaald volgende Windows NT 4.0 in het voordeel van meer herkenbare namen zoals Windows 2000 en Windows XP. In werkelijkheid, Windows NT 5.01 is gewoon de ontwikkeling naam van Windows XP Service Pack 1. Ondanks dit feit, te upgraden naar de laatste herziening van Windows XP is vrij eenvoudig, en mag alleen een paar momenten om te leren en volledig zijn.

instructies

1 Open het menu Start en klik vervolgens op "Run".

2 Typ "winver" en druk op ENTER om de computer verslag van uw huidige Windows-versie en service pack-niveau.

3 Open het menu Start nogmaals en selecteer "Windows Update" in het menu programma. Dit zal de Windows Updater, die automatisch zal zoeken naar alle beschikbare updates voor uw huidige Windows-installatie te openen. Installeer alle beschikbare updates. U moet worden aangesloten op het internet om voor Windows te downloaden en upgrades te installeren.

4 Update Windows XP Service Pack 3. U moet de eerste twee service packs geïnstalleerd om te upgraden naar Service Pack 3. U kan nodig zijn om deze stap voor elke service pack in de aanloop naar de derde te herhalen.

Hints

  • De service packs kan ook direct uit de gekoppelde artikel van Microsoft worden gedownload als u wenst te by-pass van het gebruik van Windows Update.