Hoe maak je een Cisco Certified Network Associate Word

Cisco networking certificering is waardevol in de hedendaagse wereld van Web 2.0. Niet alleen is de kennis nuttig maar ook opsomming van een Cisco certificaat van welke aard dan ook op een cv kan helpen werkzoekenden krijgen binnenkomst in de soorten van bedrijven en banen die ze verlangen en zoeken. Lees verder om te leren hoe je een Cisco Certified Network Associate worden.

instructies

1 Vind een school of opleiding faciliteit die opleidingen biedt aan een Cisco Certified Network Associate (CCNA) geworden. Weten dat de meeste goed afgerond community colleges bieden Cisco networking cursussen, maar veel particuliere trainingsfaciliteiten bieden de cursussen ook.

2 Begrijp dat collegegeld kosten kunnen variëren - community college cursussen voor Cisco kan hetzelfde als elke andere community college cursus kost, terwijl inschrijving in een permanente educatie of een eigen trainingsprogramma duizenden dollars meer kan kosten. Vergelijk collegegeld prijzen voordat u zich inschrijft in Cisco-cursussen.

3 Bezoek de website van Cisco om te leren over niveaus en doelstellingen van de verschillende certificeringen. Weet dat het nu wordt aanbevolen dat de studenten de Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT) opleiding te krijgen voordat het studeren voor hun CCNA. Zoek regionaal voor Cisco goedgekeurde opleiding en scholen in de buurt van u onder de "Deelname aan het Programma" link naar een CCNA te worden.

4 Weet dat Cisco-certificaat training vereist vooruitstrevende en succesvolle afronding van meerdere cursussen per certificaat block. Begrijp dat wekelijks testen bereidt leerlingen voor grote cumulatieve testen, wat leidt tot certificering.

5 Blijf op de hoogte met wekelijkse lezingen, oefeningen en practica, die allemaal zijn van cruciaal belang voor een succesvolle afronding van de cursussen-hoger dan gemiddelde cijfers moeten worden gehandhaafd voor Cisco Academy cursussen goedgekeurd.

6 Bestudeer online materialen en tekst en lab boeken. Oefen tijdens practica harder Cisco concepten te begrijpen om een ​​Cisco Certified Network Associate worden.

7 Weet dat je Cisco cursussen zelfstandig kunnen voltooien door middel van een online school, maar je zal de hands-on training en ervaring die nodig missen (tenzij de online school heeft een Cisco-lab in uw gemeente of stad). Officiële Cisco Academy cursussen omvatten een combinatie van natuurlijk kamer lezing en online, tekst en hands-on lab instructie.

8 Ontdek alle details voordat u zich inschrijft in een Cisco-certificering programma van welke aard dan ook en zorg ervoor dat de school of opleiding facility is Cisco goedgekeurd. Word Cisco Certified Network Associate (CCNA) als je eenmaal alle cursussen, cursus testen en de uiteindelijke certificatie-tests zijn voltooid.

9 Neem officiële certificering tests bij elke Cisco goedgekeurd locatie voor een extra vergoeding. Zie het verschil tussen de certificaten uitgereikt door uw school en de officiële certificaten uitgereikt door Cisco, zoals de Cisco Certified Network Associate (CCNA).