Hoe om gratis T-Mobile Hotspot Wi-Fi Access

Hoe om gratis T-Mobile Hotspot Wi-Fi Access


Als u wilt krijgen wat werk gedaan, maar zijn ziek van te worden opgesloten in uw huis of kantoor, zijn er opties voor u. Neem je laptop als je hoofd naar een coffeeshop, boekhandel, winkelcentrum of zelfs een aantal buitenlocaties, en geniet van het gezelschap van andere mensen, terwijl u tred te houden met uw werk. Blijf met elkaar verbonden door het gebruik van gratis T-Mobile Wi-Fi.

instructies

1 Breng uw laptop, PDA, smartphone of een Wi-Fi-apparaat naar elke plaats die wordt aangeduid als een T-Mobile Wi-Fi-hotspot (zie bronnen).

2 Gebruik je telefoon, laptop of Wi-Fi-apparaat om naar de "Settings" applicatie. Vanaf hier, klik op "Wi-Fi" en zorg ervoor dat de optie "Wi-Fi" is ingesteld naar de stand van het apparaat. Zodra u sluit uit de 'Instellingen' op uw toestel, dient het Wi-Fi-kick in en moet je geen probleem hebt helemaal het internet surfen. Als u niet zeker weet of uw laptop heeft een ingebouwde Wi-Fi-kaart, moet u om uit te vinden.

3 Controleer uw computer voor een sticker die zegt: "Intel Centrino." Dit zou erop wijzen dat u een ingebouwde draadloze kaart. Het zien van een antenne naar beneden gericht op de achterkant van uw laptop kan ook aangegeven je laptop is Wi-Fi ingeschakeld. Andere laptops hebben een knop op de buitenste randen of een toetsenbord toets met een Wi-Fi-icoon, die eruit ziet als een stip met drie gebogen lijnen aan elke kant. U kunt ook apparaatbeheer van uw laptop door te gaan naar het menu "Start" te klikken op "My Computer", selecteer "Beheren" en te klikken op "Device Manager." Klik vervolgens op het tabblad "Hardware" en kijk onder de lijst met het label "Network Adapters" voor een adapter met het label "802.11" of "draadloos." Dit zal u laten weten of uw laptop is Wi-Fi ingeschakeld. Adapters genaamd "10/100" of "Ethernet" zijn niet gerelateerd aan draadloze compatibiliteit.

4 Breng uw laptop, telefoon of de voorkeur Wi-Fi-apparaat naar elke locatie die wordt geadverteerd als een gratis T-Mobile Wi-Fi locatie. Er zijn tientallen van deze locaties in de meeste steden en zelfs in kleinere steden in de Verenigde Staten. Boekwinkels zoals grens en Barnes and Noble zijn gratis hotpots, net als de Hyatt Hotels en Red Roof Inns. Voordat u verbinding maakt, hoewel, zorg ervoor dat u dubbel te controleren met de locatie om te zien of de Wi-Fi is gratis te gebruiken.