Hoe maak je een website in Mac Maak

Hoe maak je een website in Mac Maak


Om jezelf te delen met de wereld, wilt u een website. Je hebt een Mac hebt, dus het is geen probleem. De iWeb-programma dat deel uitmaakt van het iLife-softwarepakket waarmee je een website klaar om te starten in een dag. Met behulp van iWeb is zo simpel als het gebruik van de Mac zelf.

instructies

1 Open iWeb en ga naar Bestand> Nieuwe site. Dit zal een reeks van thema-templates om uit te kiezen. Deze sjablonen hebben elk een verscheidenheid van webpagina's al zo ontworpen dat u degene die je wilt kunt kiezen. Elke pagina (behalve Spatie) heeft foto's en opgemaakte tekstvakken samen met koppen. Pick degene die je wilt en je kunt het aanpassen met uw eigen tekst en afbeeldingen.

2 Hoe maak je een website in Mac Maak

Kies een welkomstpagina te openen. Dit zal je startpagina worden. U kunt andere pagina's later toevoegen. U kunt ook automatisch een link naar andere pagina's of stel uw eigen knoppen om het te doen. Om de foto te vervangen, alles wat je hoeft te doen is het vinden van de foto die u wilt in de Mac Finder en sleep het over de bestaande foto. De nieuwe foto wordt hetzelfde formaat als het origineel, maar je kunt het formaat wijzigen met behulp van de handgrepen omheen. U kunt meer foto's toevoegen in andere vakken of sleep ze naar de pagina waar dan ook.

3 Voeg tekst toe. U kunt direct typen op de pagina of kopiëren en plakken van een tekstverwerker. Als u Pagina's van de iWork-suite van software te gebruiken, kunt u alle tekst opmaken als je het daar wilt en overbrengen naar de webpagina. U kunt de vernieuwing van het tekstvak met behulp van de handgrepen. U kunt de grootte en het lettertype wijzigen door de tekst (Ctrl + A) en te klikken op de Fonts pop-up in de rechter benedenhoek van iWeb selecteren. U kunt de kleur veranderen door te klikken op de knop Kleuren naast de knop Fonts. 4 Hoe maak je een website in Mac Maak


Maak de foto's die opvallen. Ga naar de inspecteur pop-up in de rechterbenedenhoek van iWeb. Selecteer de foto die u wilt veranderen. Ga naar de Graphics Inspector (zesde van links) en je zal schaduwen, frames en reflecties te vinden. Shadows zal de foto te onderscheiden van de pagina, en je kunt de kleur veranderen van basic zwart tot wat je zou willen. U kunt een foto te ontwerpen door te gaan naar Stroke <Picture Frame en te klikken op het frame. Een verscheidenheid van kaders zal verschijnen. U kunt de grootte veranderen met behulp van Scale. Reflection zal een weerspiegeling van de eronder afbeelding te plaatsen. U kunt experimenteren met een aantal van deze effecten te combineren.

5 Hoe maak je een website in Mac Maak


Voeg een andere pagina. Ga naar Bestand> Nieuwe pagina. U kunt een nieuw thema-pagina kiezen om te laten samenvallen met uw startpagina of kies een uit een ander thema. U kunt elke pagina als een afzonderlijke entiteit te creëren. Doorgaan op de pagina's toe te voegen als je wilt, maar vergeet niet dat hoe meer pagina's er zijn, zal het langzamer uw website te uploaden. Voor elke pagina die u toevoegt, wordt iWeb een nieuwe hyperlink te maken. U kunt de tekst veranderen.

6 Hoe maak je een website in Mac Maak


Test hoe bezoekers uw pagina's te navigeren. Ga naar de Link Inspector, de witte pijl op de blauwe cirkel (tweede van rechts) op het palet Inspector. Kies 'Maak alle hyperlinks actief "op de bodem. Ga dan terug naar uw startpagina en het testen van de banden. De presets moet automatisch werken. Als u knoppen hebt toegevoegd, moet u de knop of afbeelding te selecteren en klik op het vakje "Enable als hyperlink 'op het Link Inspector. Dit geeft je de mogelijkheid om overal te koppelen u op uw pagina of naar een externe website.

7 Hoe maak je een website in Mac Maak


Ga naar Bestand> Publiceren naar een map om een ​​kopie van uw website buiten iWeb te redden. Ga dan naar Bestand> Alle Publiceren naar MobileMe. Dit zal uw website uploaden naar uw MobileMe-account. Nadat uw website is op het internet, kunt u nog wijzigingen aanbrengen. Als je maar een paar dingen te veranderen, gaat u naar Bestand> Publiceren naar MobileMe en alleen de wijzigingen worden geupload.

Hints

  • Voor een naadloze uploaden, moet je MobileMe gebruiken. Het is mogelijk om al het materiaal te nemen aan de "Publiceren naar een map" map en deze uploaden naar een niet-Apple-website met behulp van een FTP-programma, zoals Fetch, maar het werkt niet altijd goed werken.