Instructies voor de Dynex DX-E401

De Dynex DX-E401 is een 4-poorts kabel / DSL router die u toelaat om maximaal vier bedrade computers aan een enkel netwerk. De router bevat firewall functies om uw netwerk, evenals een diagnostische tool om problemen met de verbinding op te lossen te beschermen. Het wordt geleverd met een Ethernet-kabel aan te sluiten op een modem, maar u kunt extra kabels nodig heeft, afhankelijk van hoeveel computers u wilt verbinden met de router. De router werd geleverd door onze leveranciers, maar kan nog steeds online te vinden via diverse retailers.

instructies

1 Schakel uw kabel- of DSL-modem. Als uw modem niet beschikt over een uit-knop, de stekker uit het stopcontact of neem de batterij.

2 Steek de stekker in een Ethernet-kabel aan op de "WAN" poort aan de achterzijde van de Dynex router.

3 Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de "Ethernet" poort aan de achterkant van uw modem.

4 Steek de stekker in het modem en zet hem weer aan. Wacht tot de modem aan, terwijl het bevoegdheden initialiseren en verbinding met het internet. Zodra de "Internet" of "Breedband" licht groen wordt, is het klaar voor gebruik.

5 Steek de adapter voor de Dynex router in een stopcontact. Zodra de router initialiseert, de "WAN" LED-lampje gaat branden, wat aangeeft dat een internetverbinding heeft.

6 Sluit een ander Ethernet-kabel aan op een van de "LAN" poorten op de router Dynex en sluit deze aan op de Ethernet-aansluiting op uw computer. U kunt maximaal vier computers of andere Internet apparaten die Ethernet-kabels te gebruiken.

7 Zet de computer aan.

8 Open uw computer web browser, type "http://192.168.0.1" in de adresbalk en druk op "Enter." Als u wordt gevraagd om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord, type "Admin" als gebruikersnaam en laat het wachtwoord veld leeg.

9 Klik op "Run Wizard" om de wizard verbinding te starten.

10 Geef een wachtwoord voor uw netwerk account en klik op 'Volgende'.

11 Selecteer uw tijdzone uit de keuzelijst en klik op 'Volgende'.

12 Selecteer uw netwerk type verbinding als de installatiewizard niet in staat is om het voor u vinden. Neem contact op met uw internetprovider voor informatie over welk type verbinding je hebt. Klik op "Next" om verder te gaan.

13 Voer de instellingen voor uw netwerk type. Deze informatie wordt u verstrekt door uw Internet service provider. Klik op "Next" om verder te gaan.

14 Klik op "Restart" om de instellingen op te slaan en de router opnieuw op te starten. Klik op "Close" om het instellingenmenu te verlaten.