Hoe snel het opzetten van een Apache-server op Windows

Hoe snel het opzetten van een Apache-server op Windows


De Apache-server software is beschikbaar voor zowel Unix en Windows-besturingssystemen. Sinds de introductie in 1996, is het uitgegroeid tot de meest populaire en meest gebruikte Internet web server software. Een project van de Foundation Server Apache, is de Apache web server software verspreid als open source software en wordt gebruikt door grote en kleine bedrijven, evenals de Amerikaanse regering en NASA. De snelste manier om Apache op een Windows-systeem te installeren is een WAMP Server, wat staat voor Windows, Apache, MySQL en PHP gebruiken - alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige web-server.

instructies

1 Bezoek de WampServer website en controleer uw machine heeft de laatste eisen voor de installatie. Mogelijk moet u uw Windows-software te upgraden om het product succesvol te installeren.

2 Download WAMP5, de nieuwste versie van WAMP vanaf juli 2010. Sla het installatiepakket op uw bureaublad.

3 Installeer het installatiepakket door te dubbelklikken op het. Volg de eenvoudige en bijna automatisch op het scherm de installatie stappen. Kies een map locatie voor de "www" directory.

4 De installatie wordt compleet met de Apache-server draait. Het kan worden gestart en gestopt met MySQL en PHP.

5 Download en installeer eerdere versies van PHP en MySQL als je ze nodig hebt voor specifieke toepassingen.

Hints

  • Het installatieproces voor WAMP is heel simpel. Echter, het installeren van Apache is niet bepaald eenvoudig of ongecompliceerd. De eerste keer, installeer WAMP, zal Apache voor u installeren. De kansen zijn zeer goed dat je de bijbehorende PHP en MySQL hoe dan ook nodig hebben.
  • Als er iets niet lijkt te werken, controleert u of u over de juiste versie van Windows voor de installatie u hebt gedownload.