Een SQL Server Script Tutorial

SQL Server scripts worden gebruikt om opgeslagen procedures, welke database voorwerpen opgeslagen op de server en gebruikt om gegevens in de database tabellen ophalen en invoegen worden opgeslagen. SQL Server-tabellen bevatten uw gegevens, en een SQL Server script geeft u een interface voor het ophalen van deze gegevens. Scripting deze opgeslagen procedures zorgt voor een blok van de code, en creëer je deze scripts in SQL Server Management Studio meegeleverd met uw database software.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en selecteer "Alle programma's." Klik op "SQL Server" in het programma groepen het menu en klik vervolgens op "SQL Server Management Studio" aan uw database console te openen.

2 Klik op de database op de linkerkant van het venster. Klik op de "New Query" knop aan de bovenkant van het venster. Dit opent een SQL-scripts venster waarin u uw opgeslagen procedures te creëren.

3 Typ uw script. Het script u typt hangt af van wat u wilt doen met de tabel gegevens. Bijvoorbeeld, als u wilt records uit de lijst te halen, gebruikt u de "select" statement. De meeste database-scripts worden "select" statements, zodat u gegevens kunt terugkeren naar een desktop of webapplicatie. Het volgende script haalt alle records van een klant tabel:

select * van de klant

4 Klik op de knop "Execute" aan de bovenkant van uw SQL Server Management Studio venster. Hiermee kunt u uw script testen en bekijk de gegevens terug.

5 Klik op de knop "Opslaan". Er verschijnt een dialoogvenster, waarin u wordt gevraagd om een ​​naam script bestand. Typ een naam en klik op 'Opslaan'. Dit bespaart je script voor toekomstig gebruik.