Hoe Set Up EarthLink Mail in Ubuntu

EarthLink is een Internet Service Provider (ISP) die een e-mailaccount levert aan al haar klanten. EarthLink e-mail is toegankelijk via de EarthLink software, online of via een derde partij e-mailclient via de Post Office Protocol (POP). In Ubuntu, de standaard e-mailclient is Evolution. Het programma beschikt over een scala aan e-mail management tools, adresboek, agenda en takenlijst. Evolution kan worden gebruikt voor het opzetten EarthLink e-mailtoegang in Ubuntu, zodat u uw e-mails van de EarthLink servers kunnen lezen en schrijven van e-mail van een native Ubuntu programma en back-up naar uw lokale computer.

instructies

1 Launch Evolution door "Applications", "Internet" en vervolgens "Evolution Mail."

2 Klik op "Forward" om de Evolution installatiewizard te starten.

3 Voer uw naam en e-mailadres EarthLink. U kunt desgewenst ook opgeven deze account als de standaard e-mailaccount, een ander antwoord-aan te pakken en voer een organisatie of bedrijfsnaam te definiƫren. Eenmaal voltooid, klikt u op "Forward".

4 Selecteer POP uit het drop-down menu het type server.

5 6 Configureer uw ontvangende opties volgens uw voorkeuren en klik op 'Forward'.

7 8 Voer een naam van uw keuze-account en klik op 'Forward'.

9 Selecteer uw tijdzone en klik op 'Forward'.

10 Geef je mening over uw account setup en klik op "Apply" tot finish. Uw EarthLink e-mail zal nu toegankelijk zijn rechtstreeks vanuit Ubuntu.