Hoe kan ik adverteren mijn website?

Websites zijn over het algemeen gemaakt om mensen, informatie te delen, voice adviezen en / aansluiten of geld te verdienen. Om een ​​van deze doelen te bereiken, webverkeer noodzakelijk. Het krijgen van verkeer naar uw website is niet een moeilijke taak, maar het zal tijd, doorzettingsvermogen en misschien wat geld nodig.

instructies

1 Dien uw website informatie aan alle grote zoekmachines, waaronder Yahoo !, Google en Bing. Elke zoekmachine heeft verschillende indiening eisen, dus zorg ervoor dat de richtlijnen te lezen voordat u verder gaat.

2 Dien uw website informatie om zoveel mogelijk relevante website directories als je kunt. Sommige zijn algemene directories en plaats website links in de juiste categorieën, terwijl anderen uitsluitend zijn gericht op een onderwerp te geven, zoals gezondheid en fitness.

3 Word lid van een web-ring. Een web ring is een groep van websites die een gemeenschappelijk thema delen. Wie zijn website heeft opgenomen in een web-ring moet een navigatiebalk op zijn website te plaatsen, zodat de bezoekers van de vorige of volgende website in de ring. Dit is een verkeers delen tactiek en heeft het extra voordeel van je verbinden met andere webmasters die een gemeenschappelijk belang of doel te delen.

4 Maak een reclame banner voor uw website via een van de vele gratis of betaalde banner generatoren online hebben gevonden. U kunt dan vragen uw vrienden om uw banner te plaatsen op hun websites, meedoen met banner uitwisselingsprogramma's of betalen een andere webmaster om uw banner te plaatsen op haar website.

5 Schrijf artikelen voor verschillende websites en citeren informatie van uw website, zodat u de link in de referentie sectie kan bevatten.

6 Plaats de link naar uw website op een social media websites die u gebruikt. Uw vrienden en familie zullen willen uw website te zien en zij kunnen u helpen adverteren via mond tot mond.

7 Word actief op message boards gericht op onderwerpen gerelateerd aan uw website. Veel message boards laten bijdragen aan een handtekening die onder elk van hun posten wordt weergegeven te maken, dus je kunt de link er toe te voegen aan uw website.