Hoe te verwijderen Google Plus uit een YouTube-account

Hoe te verwijderen Google Plus uit een YouTube-account


Het is niet nodig je Google Plus-account om het los te koppelen van je YouTube-kanaal om te verwijderen. Het gedeelte Overzicht van je YouTube-account Instellingen heeft een optie waarmee u uw Google Plus-account van je kanaal los te koppelen zonder toegang tot uw Google-accounts dashboard. In tegenstelling tot je Google Plus-account te verwijderen, is ontkoppeling niet je kanaal uit te schakelen of uw berichten en opmerkingen verwijderen. Dit betekent echter kunt u uw YouTube-gebruikersnaam terug te veranderen van je Google Plus-profiel identiteit aan je oorspronkelijke YouTube-gebruikersnaam of om een ​​nieuwe traditionele YouTube-gebruikersnaam.

instructies

1 Ga naar de startpagina van YouTube en meld u aan uw account ..

2 Klik op uw gebruikersnaam, en selecteer vervolgens "YouTube-instellingen 'om de pagina' Accountinstellingen 'te openen.

3 Klik op het tabblad 'Overzicht', en klik op 'Ga verder met een bedrijfsnaam en Koppel Google Plus Profile "onder uw e-mailadres in de sectie Account Information.

4 Voer een nieuwe YouTube-gebruikersnaam in het veld Gebruikersnaam en klik op "beschikbaarheid controleren." Als de gebruikersnaam niet beschikbaar is, voer een andere gebruikersnaam of kiezen uit de lijst van beschikbare namen. Als u een eerdere YouTube-gebruikersnaam had, bevestigen dat u wilt uw oorspronkelijke gebruikersnaam gebruiken als daarom wordt gevraagd.

5 Klik op "OK" aan je Google Plus-profiel los te koppelen van je kanaal.

Hints

  • De wijzigingen ten opzichte van de Google Plus ontkoppeling proces hoeft onmiddellijke ingang niet te gebruiken. Het kan tot drie dagen voor de wijzigingen door te voeren.