Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer

Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


behoud Ink is een evenwichtsoefening tussen snelheid, kwaliteit, en of je echt nodig hebt om dat document af te drukken. Denk aan het behoud inkt als Miles van uw printer per gallon. Hoe meer je strek je inkt aanbod, hoe meer geld je bespaart wanneer het tijd is om te tanken. Onlangs vond ik een combinatie van druk instellingen, uit noodzaak (werklozen), die me helpen besparen een aanzienlijke hoeveelheid inkt, tijd en geld. De stappen en schermafbeeldingen in het artikel zijn allemaal van Macintosh OSX. Ik verontschuldig mij bij mijn Windows-lezers. Echter, als je dezelfde stappen kan draaien op Windows en stuur ze naar mij met schermafdrukken, ik zal hen op te nemen in het artikel en geven u als gevolg van krediet voor die stappen. Lees verder...

instructies

1 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer

Zorg ervoor dat uw printer is ingeschakeld en de inkt cartridges hebben veel inkt. U kunt de inktniveaus controleren via het hulpprogramma printer. In List / view kolom op je Mac, klikt u eenmaal op uw computer, klik eenmaal op Applications (OSX) en klik eenmaal op Utilities, en scroll naar beneden en vind printerinstellingen Utility.app.

2 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


Dubbelklik op de Utility app en een lijst van printers aangesloten op uw computer verschijnt.

3 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


Dubbelklik op uw printer in de lijst om het printerhulpprogramma te openen.

4 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


Klik op Utility in het menu ... NIET KLIK OP LEVERINGEN ... Utility is de juiste keuze. Als je eenmaal weet dat de inkt niveaus zijn OK, kunt u het hulpprogramma af te sluiten. Als de niveaus zijn niet in orde, dan krijg nieuwe of nagevulde cartridges voordat u verder gaat.

5 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


Open een applicatie zoals TextEdit op de Mac of blocnote op Windows. Typ een paar woorden over de blanco pagina. Klik vervolgens op Afdrukken in het menu Bestand om het afdrukken te openen.

6 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


Als u geen andere printer configuratie als standaard hebt opgeslagen, de standaard dialoogvenster voor standaard afdrukken.

7 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


Zorg ervoor dat u uw printer in de pop-up hebt gekozen, en klik op Aantal en pagina's en kies Papier / kwaliteit.

8 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


Papier / kwaliteit is de plek waar je inkt te besparen. Mijn inktbesparing criteria kunnen al dan niet in overeenstemming met uw behoeften, zodat de mijne te nemen als een vuistregel en pas het aan uw behoeften. Eerste - geen documenten die u niet nodig hebt om af te drukken. Klinkt eenvoudig, maar ik heb gevonden als ik mezelf die vraag voor elke printopdracht, kan ik mijn afdrukken te verminderen tot elk ander document. Als ik moet wel een document af te drukken, vraag ik me dan, Moet ik hem in het leven kleur deze keer? Ik wed dat als je erover nadacht (graficus professionals niet weerstaan ​​die behoefte hebben aan veel bewijzen te drukken gedurende de dag), kunt u de kleur inkt voor de laatste kopie op te slaan, dus ren al uw bewijzen in het grijs. Vraag ook jezelf, Heb ik een 600 of 300 dots per inch (dpi) exemplaar op dit moment? Zal een lagere dpi OK zijn voor nu? Probeer af te drukken zoveel pagina's als je kan in lage dpi. Een van de voordelen van lage dpi afdrukken, is ze veel sneller dan de 300 en 600 dpi kwaliteit.

9 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


Ik denk dat je krijgt het idee: Afdrukken alleen die pagina's die je echt nodig hebt gedrukt; Niet afdrukken in kleur tenzij je op het laatste exemplaar; Afdrukken in lagere dpi wanneer je geen hogere resolutie documenten nodig hebben. Dus maak je keuzes en sla de configuratie onder een nieuwe naam, maar ook het opslaan als uw standaard printer instelling. Op die manier kunt u weg afdrukken en hoeft alleen de standaardinstellingen te wijzigen wanneer u de definitieve exemplaar nodig. U zult versteld staan ​​hoeveel inkt die u kunt besparen. Hier zijn mijn instellingen, verken je eigen en wat geld besparen. Nadat u de instellingen hebt opgeslagen, drukt u de tekst document uit, dan vinden sommige complexe pagina's in de documenten die u hebt opgeslagen en afdrukken van een paar van hen om uw instellingen te bevestigen. Maak meer instellingen verandert als je nodig hebt om uw dag-tot-dag printbehoeften.

10 Hoe u inkt wilt besparen tijdens het gebruik van de HP Deskjet 3940 of vergelijkbaar Printer


U kunt geld besparen op papier. Er zijn drie fundamentele papier gewichten kunt u de meeste overal. De 16 lb papier is de dunste en goedkoopste die je kunt kopen. Het is echt een goede "draft" papier, maar het is te dun voor de laatste exemplaar van elk document IMO. Gebruik geen zware kleuren inkt op dit papier. Het is zeer doorzichtig, niet goed voor dubbelzijdig printen. De 20 lb papier is de meest voorkomende papier voor dagelijks gebruik. Gebruik geen zware kleuren inkt op dit papier. Het is zeer doorzichtig, niet goed voor dubbelzijdig printen. De 24 lb papier is mooi en dik, en wanneer u afdrukt op de ene kant, kun je nauwelijks zien het van de andere kant. Je moet geen gebruik maken van zware kleuren inkt op dit papier niet. Inkjet Paper is duurder om een ​​goede reden. Deze papieren zijn zeer dik en ze absorberen inkt goed en ook de kleuren te verbeteren. Als het document is belangrijk, net als een werk-gerelateerde presentatie, gebruik maken van de inkjet-papier waar je moet, en de 24 lb papier wanneer de kleur niet is geboden, indien mogelijk. Succes.

11 Als je graag wat je leest, zou ik het op prijs stellen als je terug naar het begin van het artikel zou schuiven en klik op een ster voor een 1-5 score van het artikel. U kunt ook opmerkingen over het artikel. U kunt ook het artikel te sturen naar een vriend met behulp van de eenvoudige artikel mail functie in de buurt van het begin van het artikel. Bedankt.