Hoe snelheid van Mac computers die zich langzaam Running

Hoe snelheid van Mac computers die zich langzaam Running


Is uw Mac traag en traag? Het is frustrerend, is het niet? Nou, hier is een eenvoudige manier om de snelheid van Mac-computers als ze langzaam te draaien zonder de aanschaf van nieuwe ram (hoewel, als uw computer is altijd traag, meer ram is misschien een goed idee). Alles wat je nodig hebt is een trage Mac, en ongeveer twee uur van de tijd. Zorg ervoor dat u bookmark deze how-to, zodat je het kunt gebruiken elk gewenst moment je nodig hebt om te versnellen Mac-computers die langzaam worden uitgevoerd.

instructies

1 Om het tempo van Mac-computers, kunt u met behulp van een hulpprogramma dat al is geïnstalleerd. Open uw harde schijf, geopend "Applications" en vervolgens "Utilities."

2 Nu, run "Disk Utility" en selecteer een schijf (als u twee tonen, wil je dit proces met de tweede schijf na de eerste herhaling). Na het selecteren van een schijf, klikt u op "Repair Disk Permissions."

3 Als u twee disks vermeld, zorg ervoor dat Herstel schijfbevoegdheden draaien op de tweede schijf ook.

4 Start je computer opnieuw op. Als het weer is opgestart, dan heb je succes hebt gemaakt je mac sneller lopen!

Hints

  • Om het tempo van macs, dit proces werkt echt goed.
  • Om het tempo van macs op lange termijn, hoewel, moet u wellicht meer RAM toe te voegen. Dit kan zeer snel worden gedaan door een professional en zal aanzienlijk versnellen macs.
  • Als dit proces niet versnellen van de mac, kan het zijn dat u te veel dingen op de computer, zodat elke grote bestanden (zoals video-bestanden) die je niet nodig hebt. Reclaiming ruimte op de harde schijf kan versnellen macs.