Hoe updaten Acrobat Reader 8

Hoe updaten Acrobat Reader 8


Oorspronkelijk genaamd Acrobat Reader, Adobe's PDF-viewer is nu bekend als Adobe Reader. Het programma stelt gebruikers in staat om documenten die zijn gemaakt in het Portable Document Format te openen, vul formuliervelden, opmerkingen toevoegen, basisinstellingen beveiliging aan te passen, lees inhoud van bestanden voorgelezen en afdrukken van PDF-bestanden. Adobe nu en dan werkt het programma om bugs, patch gaten in de beveiliging vast te stellen en verbeteren van de gebruikerservaring. Als je eenmaal weet waar je moet zoeken, vinden en installeren van updates voor Adobe Reader 8 wordt een snelle taak.

instructies

1 Open Adobe Reader 8.

2 Klik op "Help" in de bovenste menubalk en selecteer "Controleren op updates." De Adobe Updater programma start onmiddellijk en begint het zoeken naar updates voor Adobe Reader en alle andere Adobe-toepassingen op uw computer geïnstalleerd.

3 Klik op "Toon details" om de beschikbare updates gevonden door Adobe Updater te zien.

4 Vink het vakje naast de naam van elke update die u wilt installeren.

5 Klik op de knop "Download en updates installeren". Adobe Updater downloadt de update van de website van Adobe en installeert ze automatisch. Afhankelijk van de aard van de update, kunt u worden gevraagd de computer opnieuw op te starten nadat de update is voltooid. Selecteer "Start Now" of "Later opnieuw opstarten 'als dit gebeurt. Klik op "Quit" anders.

Hints

  • Sluit alle geopende Adobe-programma's voor de update-installatie-proces begint te foutmeldingen te voorkomen.