Hoe maak je een goede schema maken

Hoe maak je een goede schema maken


Codificatie van uw schema helpt steun je in vast te houden en het houden georganiseerd. De meeste mensen kopen planners van boekwinkels als gevolg van de handige indeling. Het maken van uw eigen schema is eenvoudig te leren en het is een geweldige manier om opfrissen op uw Microsoft Office Word vaardigheden. Door dit te doen zorgt voor een volledige aanpassing van uw planning en laat de maker om een ​​beetje persoonlijk tintje aan het schema maakproces te integreren.

instructies

1 Open Microsoft Office Word en selecteer het tabblad "Invoegen" die zich op de werkbalk aan de bovenkant van het venster. Selecteer "Table" en kies het raster dat u wilt voor uw schema. Zorg ervoor dat u rekening houden met hoeveel cellen of boxen u wilt gebruiken voor de etikettering, maar niet eigenlijk een deel van het schema. Probeer het creëren van een 7x7 schema om het gevoel van hoe een wekelijkse planner zou kunnen kijken op de meest elementaire niveau te krijgen.

2 Bewerk de grootte van de individuele hokken. Dit is een van de grote kenmerken van het creëren van je eigen schema. Veeleisende dagen kan gemakkelijk meer ruimte om te schrijven in herinneringen, telefoonnummers, of iets anders dat u nodig heeft. U kunt de totale omvang te verminderen door het verminderen van de cellen op uw licht dagen, zoals de dagen van het werk, en het houden van de planner op een vel papier of scherm.

3 Na het toevoegen van alle afbeeldingen en kleuren die u wilt op uw schema op te nemen. Rechts te klikken op individuele cellen levert ook meer mogelijkheden met betrekking tot de splitsing, het creëren van randen en arcering. Selecteer een aantal van deze extra's te helpen verpersoonlijken uw schema en geef het een beetje leven en betekenis.

4 Sla de uiteindelijke template (s) die u tevreden bent en af ​​te drukken als dat nodig is. Afhankelijk van welke soorten schema's die u moet maken, kunt u lege sjablonen van elk ontwerp u maakt op te slaan. Dit zorgt voor toekomstig gebruik en bewerkingen zonder alle basics opnieuw. Wanneer u een bepaald schema voor geprojecteerd gebruik auteur, zorg ervoor dat u het bestand hernoemen naar iets dat niet uw template ontwerp zal overschrijven.

Hints

  • Maak verschillende templates en niet opslaan over hen wanneer je een bepaald schema te maken.