Toepassingen voor Raywood Ash

Veel regio's van de Verenigde Staten zijn de thuisbasis van de Raywood Ash (Fraxinus oxycarpa), een aantrekkelijke boom die kan groeien tot 80 voet lang bij volledige rijpheid. Raywood Ash beschikt over donkergroene bladeren die een aantrekkelijke schaduw van paarsachtig rood in de herfst te worden, waardoor ze een mooie toevoeging aan het landschap.

Garden Accent

Met zijn grote luifel, een Raywood Ash maakt een echt complementair aanvulling op uw bloementuin. Tuin gebieden die struiken en groenblijvende struiken voorzien ten goede zal komen met de kleur die de Raywood as zal toevoegen, vooral in de herfst.

Parkeerplaatsen

Spectaculaire wanneer gebruikt om parkeerplaatsen rand, de Raywood Ash werkt het meest effectief wanneer het wordt gebruikt als een rand van een grote parkeerplaats. Als deze boom regelmatig snoeien ontvangt, kan het over de parkeerplaats nemen. Beschouw Voor gebruik van als grens. Deze planten zijn voorzien van een minimaal invasieve wortelstelsel en sterke beschadiging van de parkeerplaats of de aangrenzende stoep veroorzaken.

Line Streets

Wanneer Raywood Ash bomen lijn een straat, het resultaat blijft verbluffend. De bomen hebben een grote luifel die schaduw biedt naar de omliggende woningen. Huiseigenaren kunnen kiezen om hun voertuigen onder hen te parkeren zonder angst van elke sap of andere kleverige materiaal druppelen op de voertuigen. Ze werken om voertuigen te beschermen tegen de elementen van het weer.

Yard Landscaping

Het planten van een enkele boom in het midden van uw achtertuin kan een uitstekende bron van schaduw bieden voor uw gezin en huisdieren te genieten tijdens het warme weer. Deze bomen, zowel droogte en ongedierte bestendig, zal gedijen vrijwel elke goed doorlatende grond.