Hoe te repareren WMI op een Windows-systeem

Windows XP is een versie van het Windows-besturingssysteem vrijgegeven door software-ontwikkelaar Microsoft in 2001. Sinds de release, is Windows XP is vervangen door verschillende herhalingen van Windows. Echter, Windows XP blijft populair bij de consument. De Windows Management Infrastructure (WMI) assisteert bij diverse utilitaire functies van het besturingssysteem, zoals toegang op afstand. Leer hoe te repareren WMI op een Windows XP-systeem om de productiviteit van uw computerervaring toe te voegen.

instructies

1 Klik op het menu Start-knop in de linker bovenhoek van het scherm van Windows XP.

2 Selecteer "Uitvoeren" in het pop-up menu Start.

3 Typ "CMD.EXE" (zonder aanhalingstekens) in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op 'OK'. Dit start de Windows XP Command Prompt venster.
Als u gebruik maakt van een Windows XP-installatie die is aangepast door een service pack upgrade, type "rundll32 wbemupgd, UpgradeRepository" (zonder aanhalingstekens) in plaats. Dit zal automatisch detecteren en repareren van een beschadigde WMI-installatie. Sluit het venster en uw pc opnieuw op te starten.
Als u gebruik maakt van een Windows XP-installatie die niet wordt gewijzigd door een service pack, verder naar stap 4.

4 Typ "net stop winmgmt" (zonder aanhalingstekens) en druk op de "Enter" op uw toetsenbord. Dit opent de Windows Management Infrastructuur raam en de map bron voor de WMI data. Let op de locatie van de map op uw harde schijf. De standaard locatie kunnen verschillen per computer en de installatie van Windows XP.

5 Klik op het menu Start en selecteer 'Deze computer'. Dubbelklik op de map C: \ partitie op de harde schijf. Ga naar de map weergegeven in stap 4. Wijzig de naam van de map "Repository." Doe het raam dicht.

6 Keer terug naar het dialoogvenster WMI venster in stap 4. Typ "net start winmgmt" (zonder aanhalingstekens) en druk op de Enter-toets op het toetsenbord. Typ 'EXIT' (zonder aanhalingstekens) en druk op de "Enter" op uw toetsenbord. Sluit het dialoogvenster. De WMI infrastructuur is nu hersteld op uw Windows XP-installatie.

Hints

  • Uw Windows XP WMI is zelden nodig repareren, tenzij u verschillende systeem-intensieve processen draaien.