Het instellen van een draadloze verbinding op een Toshiba laptop

Het instellen van een draadloze verbinding op een Toshiba laptop


Een draadloze verbinding op een Toshiba laptop eenvoudig mogelijk een ingebouwde functie. Door dit te doen zul je in staat zijn om te verzenden en ontvangen van e-mails tijdens het reizen als streaming video. Met behulp van een draadloze verbinding kunt u mobiel zijn en het aantal kabels nodig zijn om uw laptop te gebruiken te minimaliseren. Veel locaties bieden gratis draadloos internet, het maken van uw Toshiba laptop die veel veelzijdiger.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op het bureaublad van uw Toshiba en ga naar het "Connect to" knop op uw Microsoft Windows-menu.

2 Kies de draadloze SSID waarop u zou willen verbinden, in de lijst van keuzes in het nieuw geopende venster. Een "SSID" is een openbare naam voor een draadloos netwerk; mag je een netwerk in de lijst voorkomt, of een groot aantal, afhankelijk van waar u zich bevindt.

3 Typ het wachtwoord van het netwerk in het vak. U kunt gevraagd worden om het twee keer typen. Sommige netwerken zal geen wachtwoord helemaal nodig.

4 Wacht op een beveiligde verbinding op te richten. Zodra u verbonden bent, wordt er een bevestigingsbericht weergegeven.

5 Klik op de knop "Sluiten" als u klaar bent.

6 Test uw verbinding door het openen van de webbrowser en het surfen naar uw favoriete website.

Hints

  • Overweeg het opslaan van gevoelige data naar een extern apparaat voor het aansluiten op een openbare Wi-Fi-hotspot.
  • Sommige Toshiba-laptops hebben een fysieke schakelaar op de laptop aan te zetten of uitschakelen van de draadloze verbinding. Het zal moeten worden ingeschakeld voor u om een ​​draadloze verbinding.