Wat zijn de toepassingen van Microsoft Excel?

Wat zijn de toepassingen van Microsoft Excel?


Microsoft Excel is bekend om zijn spreadsheet mogelijkheden. Echter, Excel kan meer dan alleen goed functioneert. Excel kan ook helpen gebruikers met een statistische, engineering en hogere wiskundige berekeningen. De software kan ook die informatie gebruiken om tabellen en grafieken die analyse efficiënter te maken te creëren.

berekeningen uit te voeren

Gebruik Microsoft Excel berekeningen, variërend van eenvoudige wiskunde om meer complexe statistische berekeningen uit te voeren. Excel heeft de flexibiliteit om de gebruiker berekeningen maken "on the fly" of gebruik de formules die in de software zijn ingebouwd toestaan. Zo kan de gebruiker de inhoud van een cel en nieuwe toevoegt. Andere gebruikers kunnen de kans op een onverwachte gebeurtenis ten opzichte van de andere met behulp van de ingebouwde formules te berekenen.

Maak grafieken en grafieken

Excel is een efficiënte en effectieve manier om tabellen en grafieken te creëren, zodat de gebruiker een tabel met data te vertalen naar een cirkeldiagram of staafdiagram met een paar knop klikken.

Analyse

Excel kan aanhouden en beheren van grote hoeveelheden gegevens; tenminste 65.000 rijen. Cellen kunnen worden geformatteerd en gemarkeerd om resultaten die buiten de vermelde doelstellingen tonen. Gebruikers kunnen de gegevens aan te passen om uit te zoeken wat er gebeurt met het uiteindelijke resultaat als inputfactoren worden gewijzigd. What-if-analyse wordt gebruikt om verschillende scenario's testen om de gewenste doelen te bereiken. Daarnaast kunnen gegevens worden geconsolideerd als het duplicaten bevat.

gegevens sorteren

De indeling van Microsoft Excel maakt het sorteren en filteren van gegevens eenvoudig. Hele kolommen van de gegevens kunnen worden gesorteerd in oplopende of aflopende volgorde. Gebruikers kunnen ook gegevens snel vinden door de filter functie. Bijvoorbeeld, als een geograaf die nodig is om een ​​stad in een lijst van steden ze de functie Autofilter kon gebruiken in Excel om snel naar de stad die ze nodig heeft om uit te vinden te vinden.