Hoe om te stoppen met IIS 6.0

Internet Information Services (IIS) is een applicatie die het mogelijk maakt bedrijven om websites te hosten. IIS is een Microsoft Windows-toepassing, dus het is beschikbaar in alle van de server software, waaronder Windows XP, Windows 2000, Windows 2003 en Vista. Soms moet je opnieuw op te starten of te stoppen diensten voor het onderhoud redenen. In aanvulling op je te vertellen hoe om te stoppen met IIS 6.0, dit artikel legt ook uit hoe om te pauzeren en opnieuw starten.

instructies

1 Open IIS-beheer console. Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Configuratiescherm'. In het Configuratiescherm, dubbelklikt u op "administratieve taken." In dit venster, dubbelklikt u op "Internet Information Services."

2 Stop IIS-services via de console. In de lijst met IIS-servers met de rechtermuisknop op de naam van de server. Uit de lijst met taken, selecteer "Stop." Dit schakelt de dienst, en de gebruikers zijn niet meer in staat zijn om toegang te krijgen tot de website.

3 Pauze IIS-services via de console. U kunt gewoon willen diensten onderbreken voor een moment. Rechtermuisknop op de naam van de server en selecteer "Pauze." Net zoals het stoppen van de service, pauzeren verwijdert het vermogen van de gebruiker om toegang te krijgen tot de website.

4 Restart diensten. Af en toe kan een installatie of glitch voordoen op de IIS-server. Gewoon opnieuw opstarten van de diensten kunnen de prestaties te verbeteren of op te lossen het probleem. Om services opnieuw met de rechtermuisknop op de naam van de server en selecteer "Restart." Dit stopt de IIS-service en begint het weer.