Hoe Paypal betalingen werken?

Hoe Paypal betalingen werken?

Overzicht

Hoe Paypal betalingen werken?

Hoe Paypal betalingen werken?

PayPal Basics

PayPal is één van de meest populaire online betaalmethoden van de wereld, met meer dan 100 miljoen rekeningen. Via PayPal, kan elk persoon of bedrijf met een e-mailadres online geld over te dragen. PayPal kan worden gebruikt om de monetaire donaties, kopen van goederen of diensten via online handelaren, of om te betalen voor items gewonnen op veilingsites zoals eBay.

Infrastructuur

Overmaken van geld via PayPal biedt extra veiligheid, omdat PayPal fungeert als tussenpersoon tussen de zender en de ontvanger. Bankrekening of credit card informatie wordt rechtstreeks aan PayPal, eerder dan uitgewisseld tussen een koper en verkoper. Alle betalingen worden gedaan via PayPal versleutelde software om een ​​extra laag van veiligheid te waarborgen. PayPal behandelt alle interbancaire vergoedingen die door banken en creditcardmaatschappijen wanneer de betalingen worden verzonden, en maakt het geld terug door aftrek van een kleine hoeveelheid van het geld dat het overbrengt op rekeningen ontvangers.

account Eisen

Om PayPal te gebruiken, moet een gebruiker eerst een gratis account op www.PayPal.com. De gebruiker moet een naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer in te voeren, dan zorgen voor een inlognaam, wachtwoord en de antwoorden voor twee beveiligingsvragen. Het toevoegen van credit card of bankgegevens is optioneel, maar noodzakelijk als de gebruiker wil om online aankopen of overdracht ontvangen gelden tot een controle of spaarrekening te maken. Na het aanmelden, zal de gebruiker een e-mail een bevestiging dat de gebruiksvoorwaarden schetst en verklaart de rekening verificatieproces ontvangen.

Het verzenden en ontvangen van fondsen

Om fondsen met PayPal te sturen, kan de gebruiker zich aanmelden bij zijn account en klik op 'verzenden fondsen. " PayPal zal het e-mailadres van de persoon die het geld te vragen, en stuur een bericht naar de ontvanger dat zij een betaling heeft ontvangen. Als de ontvanger beschikt over een PayPal-rekening, het geld zal worden automatisch op de rekening gestort; zo niet, dan zal de ontvanger gevraagd om een ​​PayPal-rekening te openen voor toegang tot de fondsen.

Het maken van online aankopen

Om via PayPal online betalen voor goederen of diensten, moet de koper op de betaling optie die leest "Betaal online veilig met PayPal" of soortgelijke bewoordingen. De koper wordt dan doorverwezen naar een PayPal-login pagina. Na het inloggen, zal de koper het te betalen bedrag, verzendadres en andere informatie om de aankoop relevant te bevestigen. De fondsen worden automatisch in mindering gebracht op de bank van de koper rekening of voor rekening van zijn credit card, afhankelijk van de eerder geselecteerde betaalmogelijkheden. Een e-mail zal door PayPal worden verzonden naar zowel de koper als de verkoper om de transactie te bevestigen.