Hoe kan ik het wachtwoord van een beheerder opnieuw op een Dell E1705

Hoe kan ik het wachtwoord van een beheerder opnieuw op een Dell E1705


Soms kan het nodig zijn om uw Windows administrator wachtwoord wijzigen op uw Dell E1705. Dit is een goed idee als je het gevoel dat uw computer is gehackt of wanneer u uw laptop hebt uitgeleend aan iemand die je niet per se te vertrouwen. Je moet ook je wachtwoord wijzigen op een regelmatige basis als een veiligheidsmaatregel. Het wijzigen van uw Windows-wachtwoord duurt ongeveer twee minuten.

instructies

1 Stilgelegd al uw applicaties en programma's. Dit is een echte aanrader als je het veranderen van de instellingen.

2 Druk op de toets "Windows" en de "R" toets op hetzelfde moment op uw toetsenbord.

3 Voer "cmd" (zonder de aanhalingstekens) in het veld dat wordt weergegeven. Druk op de "Enter" toets op je toetsenbord.

4 Typ "net user" (zonder de aanhalingstekens) na de ">" in het commando venster. Druk op de "Enter" op uw toetsenbord. Dit zal een lijst met gebruikersnamen op de computer maken. U kunt verwijzen naar deze lijst om de gebruikersnaam van de beheerder te vinden.

5 Typ "net user (gebruikersnaam) (nieuw wachtwoord)" (zonder de aanhalingstekens) na de ">" in het commando venster. Bijvoorbeeld, als de gebruiker naam is "marysmith 'en je nieuwe wachtwoord is" AtHome ", typ" net user marysmith AtHome. "

6 Druk op de "Enter" op uw toetsenbord. Bevestig de reset-wachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd. Sluit alle vensters.