Hoe maak je een Screen Saver Diavoorstelling in Kodak EasyShare

Hoe maak je een Screen Saver Diavoorstelling in Kodak EasyShare


Kodak EasyShare-software is een programma dat bewerkingen, opslaan en ordenen van uw digitale foto's die u met uw Kodak EasyShare camera. Er zijn vele mogelijkheden van dit programma waarmee u wenskaarten, kunsten en ambachten projecten en een Kodak digitale fotolijst gebruik te maken, maar er is geen instelling om een ​​screensaver diavoorstelling te maken. Dat gezegd zijnde, kan uw Kodak EasyShare camera's worden gemaakt in een screensaver diavoorstelling met behulp van Windows zelf of gratis software.

instructies

Met behulp van Windows-instellingen

1 Sluit de Kodak EasyShare camera op de computer met behulp van de meegeleverde kabel. De camera kan worden geleverd met een dock dat uw camera moet worden opgesloten in voordat deze computer verbinding kan plaatsvinden.

2 Kiezen om uw foto bestanden met behulp van Windows Verkenner te openen in plaats van Kodak EasyShare wanneer uw computer herkent de camera is aangesloten.

3 Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad en ga naar "Nieuw" en vervolgens "Map." Geef de map wat je wilt. Selecteer en sleep de foto's die u wilt gebruiken voor uw diavoorstelling in deze nieuwe map.

4 Klik op het menu "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm", "Persoonlijke instellingen" en "Screen Saver." Klik op het drop-down menu en selecteer 'Foto's'. " Klik op 'Instellingen' en klik op 'Browse "om de map die u op uw bureaublad aangemaakt plukken. Kies uw diavoorstelling snelheid en klik op "OK." Klik op "Preview" om te zien hoe de schermbeveiliging diavoorstelling zal zien.

Met behulp van Screen Saver Software

5 Upload je foto's naar uw computer en maak een map voor hen met behulp van de stappen 1 tot 3 in de eerste sectie.

6 Download en installeer screensaver creatie software.

7 Open de software. uw foto's importeren handmatig door te klikken op "Import" en dan "Beeld." Deze optie geeft u een grote mate van maatwerk, zoals u kunt kiezen uit verschillende overgangen tussen de foto's en de volgorde waarin de foto's worden weergegeven. Sla het bestand op als een SCR-bestand op een locatie die u kunt onthouden, zoals uw bureaublad.

8 Vind de locatie op uw computer voor uw SCR (screen saver) bestanden door te typen "* .scr" in uw Zoekopdracht starten prompt. Dit zal een aantal screensaver bestanden die op uw computer. Klik met de rechtermuisknop op een van hen en kies "Open File Location." Sleep uw nieuwe screensaver naar die map.

9 Klik op "Start", "Configuratiescherm", "Persoonlijke instellingen" en "Screen Saver." Klik op de scroll-down menu en u zult uw nieuwe screensaver te bekijken. Klik erop en klik op 'OK' om het op te slaan als schermbeveiliging.