Hoe maak je een Blu-Ray schijf naar een harde schijf

Hoe maak je een Blu-Ray schijf naar een harde schijf


Om een ​​Blu-ray disc op een harde schijf te kopiëren, dan heb je rippen en conversie software en voldoende vrije ruimte nodig. Omdat Blu-ray-schijven zijn beveiligd met een andere encryptie dan dvd's, zul je het rippen van software die is opgegeven voor Blu-ray.They zijn ook vrij grote bestanden nodig, dus het proces waarschijnlijk zal een lange tijd in beslag nemen. Anders dan dat en de grootte van het bestand, het kopiëren van Blu-ray-schijven op uw harde schijf is niet veel anders dan het kopiëren van een normale DVD.

instructies

Hoe maak je een Blu-Ray schijf naar een harde schijf

1 Openstellen van de Blu-ray disc in de AnyDVD Ripper. Dit programma biedt een volledig functionele 21-dagen gratis trial. Zodra u de schijf in het programma te openen, zul je in staat zijn om de veiligheidssloten en de regio codes geprogrammeerd op uw schijf verwijderen. Deze codes moeten worden verwijderd voordat u de schijf kunt kopiëren.

Om de veiligheid codes te verwijderen, kies "Rip Video DVD naar harde schijf." Het zal waarschijnlijk duren ongeveer een uur om de hele film te rippen.

2 Openstellen RipBot264, klik op "Add" en selecteer de grootste ".m2ts" bestand in de map van uw schijf "BDMV / STREAMS". RipBot264 zal dan analyseren en vind alle programma's beschikbaar te coderen. Zorg ervoor dat uw bestand overeenkomt met de speelduur van de film en niet één van de speciale functies.

3 Kies hoe u wilt dat de video te converteren. U hebt de keuze om te zetten naar een Apple TV-bestand, iPod, iPhone, PSP of een hoge-resolutie-bestand dat vervolgens kan worden gebrand op een nieuwe schijf.

4 Klik op "Eigenschappen" en selecteer de output grootte van uw video. Een voorbeeld van uw film voordat u begint om te zetten.

5 Druk op "OK" en vervolgens op "Start." De film zal nu beginnen met het omzetten in een nieuw bestand. Tenzij je een uitzonderlijk snelle computer, kun je verwachten dat de conversie proces langzamer dan real-time weergave zijn.

6 Bewaar de output bestand naar een map op uw harde schijf.