Hoe kan ik een Online Leren website maken

Hoe kan ik een Online Leren website maken


Een online learning website kan een geweldige manier om uw kennis of expertise te delen over een bepaald onderwerp of een onderwerp waarvoor u bent een expert te zijn. Je kan ook een bredere site te maken met een meer gezamenlijke aanpak of een begeleiding hub, afhankelijk van uw doel en de plannen voor de site.
Een online learning website kan een gratis project gedaan als een hobby om anderen te profiteren of kunnen een for-profit bedrijf te zijn. Veel ondernemers hebben manieren gevonden om full-time inkomen te verdienen met websites, meestal na hen op te bouwen voor een periode van tijd gevonden. Hoe dan ook, kan het proces van het maken van uw online learning website een leerervaring voor u, ook.

instructies

1 Beslissen over de aard van de site die u wilt maken, of het nu om studenten in bepaalde onderwerpen of aanwezig diepgaande informatie over een bepaald gebied, zoals de geschiedenis of zelfs een smal onderwerp, misschien Amerikaanse wild levende dieren of de industriële revolutie tutor. Maak een lijst van de functies van uw site nodig heeft, uit het gebied van een lid om een ​​onderwerp forum om social networking functionaliteit.

2 Koop een-site hosting pakket met een site builder, of werken met een webdesigner om de sjablonen en functionaliteit voor uw online learning website. Als de site is eenvoudig en uw budget voorkomt het inhuren van een ontwerper, kunt u genoeg om een ​​werkende, aantrekkelijke site op uw eigen met gratis en goedkope templates en software programma's te maken te leren.

3 Schrijf een lay-out voor de site, het maken van een visueel schema van de site voor referentie. Schrijf en de inhoud van de site te importeren naar de template pagina's, met behulp van alleen originele, eigen inhoud of royalty-vrij werk uit het publieke domein (correct toegeschreven).

4 foto's, grafieken en andere elementen toe te voegen aan de pagina's toe te lichten en te verbeteren leerzame ervaring bezoekers.

5 Publiceer uw website en andere elementen, zoals foto galleries, forums en een bijbehorende winkel te installeren. Wanneer uw site is live-test op de pagina's om ze allemaal te laten werken. Als u tevreden bent met de site zijn, is het tijd om het te delen met de wereld. Verstuur uw site kaart om Google en bouwen backlinks naar het verkeer roll in te kijken.

Hints

  • Verkeer naar uw online learning website door het opnemen van de link op het forum handtekeningen en via sociale netwerken, zoals Twitter en Facebook.