Hoe te gebruiken Limewire op School

Limewire is een programma dat het downloaden en delen van muziek, video's, foto's en programma's over een uitgebreid netwerk mogelijk maakt. Als u hebt geprobeerd om dit programma te downloaden op school, kunt u zijn geblokkeerd door een web filter gebruikt om het downloaden en gebruik van deze file-sharing programma te beperken. Door te leren hoe je die web filters te omzeilen, door middel van het installeren en uitvoeren van een proxy-avoidance programma stap voor stap, kunt u nogmaals toegang tot de nieuwste muziek, video en foto downloads.

instructies

Installeren en gebruiken Limewire

1 Kies een proxy-vermijden programma. Een goed te gebruiken is sureproxy.com (zie bronnen).

2 Scroll naar beneden op de sureproxy.com webpagina typ in het webadres van Limewire (zie bronnen) onder de oranje gemarkeerd "Proxy" title. Klik op het icoon "bladeren". U wordt doorverwezen naar Limewire's home page.

3 Klik op de link "Download LimeWire", klik dan op de link die uw besturingssysteem ondersteunt onder de "Choose Your Platform" titel. Klik op "run", volg dan de download en installatie-instructies. Uw Limewire icoon moet verschijnen op uw bureaublad wanneer de installatie is voltooid.

4 Dubbelklik op het pictogram groen "Limewire" op uw bureaublad om uw file sharing programma te openen. Typ in de muziek, video of foto-bestanden die u wilt downloaden en zoeken.

Hints

  • Er zijn veel proxy-avoidance websites naast sureproxy. com. Voer een zoekopdracht en vind het een die niet is geblokkeerd door de school web-filtering service.
  • Loopt u het risico in de problemen op school door het installeren en uitvoeren van Limewire op uw school computers.