Hoe te verwijderen en vervangen van een D600 Latitude Hard Drive

De Dell Latitude D600 is een laptop computer ontworpen om multimedia-functionaliteit voldoende is om de behoeften van de meeste thuis, studenten en zakelijke gebruikers te voldoen. In de standaard configuratie, komt de D600 uitgerust met een 1,4 GHz Pentium M-processor, een ATI Mobility Radeon 9000 grafische processor, 128 MB DDR SDRAM, 20 GB aan ruimte op de harde schijf, een CD-RW / DVD-ROM optische drive en een 14,1-inch XGA TFT-scherm. Als uw behoeften Computing veel opslagruimte nodig of moet je in de technische problemen, kan het nodig zijn om de harde schijf van uw D600 vervangen.

instructies

Verwijderen en vervangen

1 Sluit uit alle actieve programma's en zet de laptop. De stekker uit het stopcontact en de stekker uit het computer. Wacht twintig seconden, en zet alle aangesloten randapparatuur en ontkoppel hen. Koppel de resterende kabels. Verwijder alle geĆÆnstalleerde pc-kaarten. Sluit de laptop en draai het om; Lijn de voorkant van de laptop, zodat het u wordt geconfronteerd.

2 Zoek de batterij-bay ontgrendeling op de linker kant van de laptop. Schuif de vergrendeling in de richting van de rand van de laptop en houd deze op zijn plaats terwijl u de batterij te verwijderen.

3 Zoek en verwijder de schroef waarmee de harde schijf aan de rechter onderkant van de laptop beveiligt. Draai de laptop over en open het beeldscherm enigszins (ongeveer een half inch). Schuif de oude harde schijf uit de baai en plaats de vervangende schijf op zijn plaats. Zodra de harde schijf volledig op zijn plaats zit, sluit het beeldscherm en zet de laptop over. Plaats en draai de schroef waarmee de vaste schijf is bevestigd.

4 Breng de batterij naar het batterijcompartiment. Druk er op zijn plaats totdat je voelt dat de ontgrendeling klik.

5 Sluit alle eerder ontkoppeld kabels en randapparatuur. Plaats alle eerder verwijderde-pc-kaarten. Steek de stekker in het stopcontact en sluit deze aan op de computer.

6 Zet uw computer en uw systeem opnieuw installeren met behulp van de cd's die bij uw laptop kwam (steek de cd en volg de instructies op het scherm). Installeer toepassingen. Uw laptop is klaar voor gebruik.

Hints

  • Indien mogelijk, gebruik maken van de CD-writing mogelijkheden van uw laptop om reservekopieĆ«n van alle belangrijke bestanden te maken voorafgaand aan het vervangen van de vaste drive.If de oude harde schijf is nog steeds operationeel is, op te slaan in dezelfde anti-statische verpakking van de nieuwe harde schijf kwam binnen en opslaan voor gebruik met een andere computer of als back-up.
  • Zorg ervoor dat het scherm voorafgaand aan de verwijdering en installatie van uw harde schijven te openen; Doet u dit niet doet, kan het scherm te krassen.