How to Get Items in "Club Penguin"

How to Get Items in "Club Penguin"


"Club Penguin" werd online uitgebracht in 2005 en werd het eigendom van de Walt Disney Company in 2007. Club Penguin is ontworpen met kinderen in het achterhoofd en beschikt over een veilige game-ervaring voor kinderen van alle ages.You kunnen items te gebruiken in het spel te versieren en personaliseer uw ruimte en avatar. Soms gratis items worden voor speciale evenementen, zoals vakanties aangeboden. Ze zijn ook beschikbaar voor aankoop met in-game geld in de Club Penguin catalogus.

instructies

1 Speel games op de Club Penguin site om virtuele munten te verdienen. Elk spel biedt munten op basis van uw eindscore. Klik op "Okay" zodra u wordt gevraagd om uw munt uitbetaling na elk spel te accepteren.

2 Bezoek de Club Penguin catalogus om punten voor de aankoop te kiezen. Items zijn onderverdeeld in categorieën voor een gemakkelijke toegang tot wat je wilt. De "Sport Shop" biedt een verscheidenheid van sportartikelen, terwijl de "Gift Shop 'biedt decoratieve objecten.

3 Klik op het item dat u wenst te kopen. Een pop-up verschijnt waarin u wordt gevraagd om het item te kopen of verder winkelen. Klik op "Yes" om uw item te kopen.

4 Toegang kaart van uw speler door te klikken op je pinguin avatar of de ster in uw werkbalk om uw nieuwe product te vinden. Toegang tot het item dat u wilt gebruiken door er op te klikken.

Hints

  • Geheime items kunnen worden gevonden door het bewegen van de muis totdat de cursor verandert. Deze staan ​​bekend als verborgen items en zijn beschikbaar voor aankoop.